Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marturisirile socante ale criminalului de la Faget: "Icoana de argint m-a scos afara din casa si m-a facut sa fac rau"

Postat la: 04.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionel Boldea le-a povestit, in timp ce era incatusat, ca o icoana de argint l-a scos din casa si l-a pus sa faca rau.

„O icoana dintr-o camera. Am stat intr-un pom. Masina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o camera...Icoana care m-a scos afara din casa..m-a scos afara din casa si m0o facut sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul...la 6 dimineata sa ma scoata o icoana...clopote...nu ma agita, ca patesti rau..icoana care m-a scos afara la 6 dimineata...nu ma agresa ca ma gandesc rau..nu ma agresati ca e rau. A fost o forta inumana. Nu am vrut, dar am fost fortat de situatie sa fac rau. Mi s-a promis un alt aspect...icoana efectiv m-a luat dupa ea...merg la puscarie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat dupa ea", le-a spus Ionel Boldea, in timp ce era incatusat.

Barbatul a fost prins la volanul unei alte masini, in apropiere de localitatea Bichigi si le-a spus politistilor ca mergea spre casa, unde avea de gand sa faca un dus. Ionel Boldea a fost dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal din Timisoara, pentru recoltarea de probe biologice. Va reamintim, tanarul a ucis, miercuri dimineata, un barbat in parcul din orasul Faget, judetul Timis, si dupa aceea a injunghiat-o pe sotia acestuia, lasand-o intr-o balta de sange. A fugit cu una dintre bicicletele celor doi soti si a incercat sa intre intr-un local din Temeresti, fiind surprins pe camerele de supraveghere.

Ulterior, el a intrat in casa unei familii unde s-a baricadat in baie, in timp ce politistii l-au inconjurat. La un moment dat, tanarul a iesit din baie, a vrut sa ii loveasca pe politisti, a trecut de ei si a fugit in curtea gospodariei, unde s-a urcat intr-o masina cu care a trecut prin porti si a fugit pana in zona satului Bichigi. Atunci politistii au tras trei focuri de arma, iar un glont a lovit portiera. Masina a fost ulterior abandonata intr-un sant.

La Temeresti, el a facut alte patru victime: o batrana a fost injunghiata, o persoana a fost lovita cu masina si alte doua au fost agresate. Femeia injunghiata in parc a fost transportata initial la Spitalul din Faget de unde a fost preluata de elicopterul SMURD si adusa la Spitalul Judetean din Timisoara unde a intrat direct in operatie. Tot la Spitalul Judetean din Timisoara au fost aduse alte doua victime ale barbatului, cu o salvare. Peste 200 de politisti l-au cautat, inclusiv cu ajutorul unei drone si al unui elicopter care au survolat zona. Boldea a fost dat si in consemn la frontiera. El este recidivist, fiind condamnat pentru loviri si alte violente, in 2017.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE