Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian Oprișan e pregatit sa ceară din aceastã searã demisia lui Liviu Dragnea! (surse)

Postat la: 26.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupã o ședințã scurtă cu ciracii săi președintele CJ Vrancea Marian Oprișan, numit și baronul Portofel, i-a anunțat pe oamenii săi - conform surselor noastre din apropierea liderului vrancean - că în seara prezentării exit-poll urilor va face "un anunț ce va rămâne în istorie!".

"Măi dragi colegi, eu am fost cu Dragnea tot timpul, mai puțin că nu a vrut să-mi pună nici un ministru, nici măcar pe Ghiocel (n.red. - aluzie la Iulian Ghiocel Matache fost ministru al Transporturilor). Dar acum, cum să nu îi iei la vot pe paraliticii ăștia de la usere?! E numai vina lui Liviu că s-a crezut bossul suprem și ne-a pus să-l urmăm în toate tâmpeniile lui. Eu am vrut suspendarea lui Werner, el a zis ... să mai vedem!

Păi cum să votez cu madam Plumb care m-a vândut pentru un bocciu ca Dilă? (n.red. - Dumitru Dilă fiind șeful OPC Vrancea, prieten de familie cu Rovana Plumb). Cum să votez cu că găinarii ăia de la Antena 3? Am și preieteni acolo, dar cu cine bă, cu Carmen (n.n.- Carmen Avram), care mă lua la mișto când mă întâlneam cu ea, că nu știu diferența dintre subiect și predicat? Păi cine să tragă pentru el, mama?" S-a întrebat retoric Oprișan!

În final a anunțat cu mare pompă: "Înca din seara asta îi voi cere demisia lui Liviu Dragnea. Că nu ia mai mult de 30%!"

De menționat că Oprișan a spus în anul 2000, că Ion Iliescu poate fi chiar președintele UE iar mai apoi a spus că este "o mare pată pe demnitatea României!" În anul 2004 Oprișan l-a susținut pe Adrian Năstase la președinție că ar putea fi "președintele Europei Unite!". Ulterior , după ce a pierdut alegerile, a spus că "este un capitol urât și închis pentru PSD!" După care, la toate vizitele lui Băsescu acesta, "s-a pupat pe gură" de nenumărate ori cu fostul președinte pecare anterior îl numea "chioru suprem al României!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE