Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mama Ioanei Condea a facut primele declaratii dupa moartea fiicei

Postat la: 02.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gratiela Condea, mama Ioanei, tanara care si-a gasit sfarsitul pe un pat de spital din Koln, dupa mai bine de patru ani de suferinta, este inca ravasita. Dar, de dragul fiicei ei, are o misiune de indeplinit: sa-l creasca pe David, baietelul ramas acum orfan! Cancan, a aflat care au fost primele cuvinte pe care mama indoliata le-a rostit imediat ce a ajuns in Germania, pentru a incerca repatrierea trupului neinsufletit al fiicei ucise de proxenet.

Victima traficului de persoane. A plecat in Germania pentru a-si vinde trupul. Cosmarul prin care a trecut apoi este greu de imaginat Mai bine de patru ani de chinuri a traversat Ioana Condea, fata batuta de romanul Robert Tanase, pentru ca nu a vrut sa se prostitueze si sa-i inmaneze lui incasarile. A ajuns in stare grava la un spital din Koln, a fost operata pe creier, apoi a ramas in coma vreme indelungata. Si-a revenit, usor, spre finalul vietii, desi era in continuare intr-un scaun cu rotile.

S-a stins la inceputul acestui an, dupa ce sanatatea s-a "jucat" cu sperantele ei, dar si ale rudelor si prietenilor fetei. Gratiela Condea, mama tinerei care a lasat in urma un baietel, David, de sase anisori, a plecat imediat in Germania, pentru a incerca repatrierea trupului neinsufletit al Ioanei. S-au facut, in acest sens, donatii, s-au facut si aranjamentele pentru inmormantarea in Romania. Ajunsa la Koln, mama Ioanei Condea si-a jurat ca, in amintirea fiicei sale, sa aiba grija ca ochii din cap de David, nepotelul ei! "Fata mea mi-a lasat o minune, si eu o sa o duc pana la capat", a spus, printre suspine, Gratiela Condea. Minunea este David, baietelul scump al Ioanei Condea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE