Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lumea întunecată și ocultă din spatele Ucrainei. Intronizarea satanistilor si a francmasoneriei luciferice!

Postat la: 25.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ocultismul celui de-al Treilea Reich este reînviat nu numai în Ucraina, ci și în întreaga NATO și UE. Minoritățile extremiste din SUA și Europa au puterea de a instaura o ordine mondială monstruoasă, caracterizată de ceva mult mai întunecat decât o simplă tiranie.

Există etape importante. Fostul exorcist al Vaticanului, Malachi Martin, în bestsellerul său din NY Times, "Cheile de sânge", citat de Reseau International, abordează răul inerent care invadează Europa și lumea creștină:

"Cel mai înspăimântător lucru pentru Papa Ioan Paul al II-lea a fost faptul că s-a lovit de prezența de neclintit a unei forțe maligne în propriul Vatican și în unele cancelarii episcopale. Aceasta este ceea ce ecleziasticii informați numesc "superforța". Zvonurile, întotdeauna greu de verificat, au legat apariția sa de începutul domniei Papei Paul al VI-lea, în 1963. Într-adevăr, Paul făcuse o aluzie întunecată la "fumul Satanei care intră în Sanctuar"... o referire oblică la o ceremonie de întronizare a sataniștilor la Vatican. Mai mult, incidența pedofiliei satanice - rituri și practici - a fost deja documentată la unii episcopi și preoți din țări atât de îndepărtate ca Torino, Italia, și Carolina de Sud, SUA. Actele cultice de pedofilie satanică sunt considerate de profesioniști ca fiind punctul culminant al ritualurilor Arhanghelului căzut."

Martin, principalul consilier al Papei Ioan al XXIII-lea, credea că "francmasoneria luciferică" se află în spatele întunericului care, în opinia sa, va învălui omenirea. Scandalurile din Presidio, puternic cenzurate, care descriu modul în care forțele luciferice, adepții lui Moloch/Bafomet, entitatea demonică din spatele francmasoneriei, s-au infiltrat în armată, în special în academiile militare americane în anii 1980, adaugă credibilitate acestor afirmații. Când scandalul s-a extins la întreaga armată americană, de la abuzuri rituale asupra copiilor la "adunări" satanice în Pentagon, povestea a devenit brusc "întunecată". Apoi ne confruntăm cu o încercare a unor unități militare necinstite de a declanșa un război nuclear.

Surse din interior spun o poveste foarte diferită de cea prezentată publicului larg în legătură cu incidentul Barksdale/Minot din 2007. Un B-52 complet încărcat cu arme nucleare a fost deturnat către "locuri necunoscute", dar a fost capturat și returnat în SUA, unde povestea se termină și încep minciunile. Dar apoi s-a întâmplat 11 septembrie. În Statele Unite, cele mai înalte clădiri din lume la acea vreme au fost "arse până la temelii" de incendii de combustibil pentru avioane la temperaturi scăzute, provocate de căderea unor avioane. Timp de zeci de ani, piloții, arhitecții și inginerii au spus oricui a vrut să asculte că totul este un nonsens, dar ce nu este în zilele noastre?

Niciun avion nu poate zbura așa, incendiile nu prăbușesc clădirile din oțel, iar oțelul nu se transformă în praf decât dacă este supus unor forțe care nu se văd decât în interiorul unei stele în lumea naturală. Astăzi, lumea suferă din cauza unor circumstanțe pe care nu și le-a imaginat niciodată. Da, există o inflație globală, iar profiturile corporațiilor cresc vertiginos datorită creșterilor masive de prețuri, chiar și atunci când nu există creșteri de costuri.

Niciun guvern din Occidentul colectiv nu a abordat această problemă vitală, deși există un precedent istoric. Din Wikipedia: "Nixon a emis Ordinul executiv 11615 (în conformitate cu Legea de stabilizare economică din 1970), care impunea o înghețare a salariilor și prețurilor timp de 90 de zile pentru a contracara inflația. Aceasta a fost prima dată când guvernul american a adoptat controale asupra salariilor și prețurilor după cel de-al Doilea Război Mondial." Chiar și apelul lui Biden pentru taxe mai mari pentru companiile petroliere americane, un demers făcut cu doar câteva zile înainte de alegerile naționale, a fost departe de a reuși.

În momentul în care Nixon a acționat, SUA intraseră în Războiul de Yom Kippur din 1973 în numele Israelului. Presupusul răspuns la acest război a fost un embargo petrolier împotriva SUA, dar ce s-a întâmplat de fapt? Peste noapte, prețurile alimentelor au crescut cu aproape 40%. Motivul? Profiturile corporative. Acest lucru ridică o întrebare minoră, deși una conspirativă. Sunt evenimentele mondiale manipulate de persoane puternice din spatele scenei, așa cum susține fostul președinte american Donald Trump, pentru a manipula piețele, a jefui investitorii și a sărăci lumea?

A fost colapsul economic al SUA din perioada Bush în 2007 și 2008 o parte din această situație? A fost și COVID parte din ea? Dovezile în sprijinul acestei ipoteze sunt din ce în ce mai multe. Apoi ne întrebăm: ce fel de persoană ar face aceste lucruri? Aici începem să denumim boala. Bunul simț ne spune că nu poate fi vorba doar de bani și putere. Dar ce altceva mai este acolo?

Nimeni nu o va spune, dar este adevărat. Cei din spatele loviturii de stat din 2014 din Ucraina se află și în spatele războiului actual. Aceleași nume, Noodleman/Nuland, Kagan, Wolfowitz și o listă de oligarhi miliardari americani misterioși au ajutat la punerea la cale a 11 septembrie 2001, a loviturii de stat mayașe, dar și a altor revoluții colorate, iar lista este considerabilă. Ei se numesc Neocons, dar în realitate sunt altceva și servesc stăpâni dincolo de înțelegerea noastră și, cu siguranță, dincolo de orice rațiune umană. Faptul că acest grup împărtășește o religie comună cu liderii Ucrainei este un subiect foarte periculos.

Discutarea deschisă a acestor probleme poate duce la "anularea" oricui și, de fapt, nume precum Elon Musk și Kanye West sunt doar două dintre zecile de persoane care suferă aceeași soartă astăzi. Dar este aceasta o religie a cărții, precum creștinismul sau islamul, sau există oameni în spatele religiei și o lungă istorie de nedreptate etnică?

Fostul ofițer CIA Robert David Steele a fost cel care a făcut cercetări despre oligarhii ocultiști americani, un grup pe care l-a numit MEGA. Când Trump a mutat ambasada SUA în ceea ce poate fi numit în mod legitim Palestina în Ierusalimul ocupat, încălcând articolul IV din Convenția de la Geneva, decizia a fost determinată de o plată de 100.000.000 de dolari de la un presupus MEGA oligarh, patronul jocurilor de noroc Sheldon Adelson. Aceeași plată a pus capăt în mod brusc și ilegal acordului nuclear cu Iranul. Steele crede că MEGA a fost cea care a finanțat 11 septembrie și și-a folosit influența politică masivă la Washington pentru a da vina pe teroriști inexistenți, cum ar fi Osama Bin Laden, un vechi agent CIA.

O problemă cheie este agenda MEGA, ale cărei interese amenință supraviețuirea umanității. MEGA este cea care finanțează banii cartelului și care a construit o armată privată globală formată din foști militari americani, folosind fonduri provenite din producția masivă de heroină din Afganistan. Nu este niciun secret că nucleul "construcției naționale" americane în Afganistan a fost producția de opiu, prelucrarea heroinei și distribuirea acesteia în întreaga lume, folosind resursele militare, de informații și de "construcție națională" ale SUA.

Pentru a ne ajuta să începem, să ne amintim că aceeași mass-media care minte zilnic despre Ucraina, minciuni copilărești, ne-a spus că talibanii transportau opiu și heroină în jurul lumii cu ajutorul misterioasei și imaginarei lor forțe aeriene. Dacă am vrea să ne uităm, am putea vedea că militanții Boko Haram, care au fugit de toată educația și tehnologia, conduc acum prin Sahel în Toyota "tehnice" modificate de Israel și folosesc telefoane prin satelit înregistrate de Pentagon.

Teoriile politice actuale nu mai descriu lumea de astăzi. Este imposibil să încerci să înțelegi politicile SUA și ale Marii Britanii, care aruncă în aer conductele de gaz care deservesc proprii aliați sau care promovează în mod deliberat un război nuclear. Apoi ne uităm la războiul de zi cu zi, războiul din Ucraina, care durează de ani de zile, și ceva este foarte greșit. Pierde Ucraina 1.000 de oameni pe zi? Cine ar permite acest lucru sau distrugerea totală a propriei sale țări, cu excepția cazului în care, desigur, Zelensky nu este interesat deloc de Ucraina, decât pentru a servi o agendă malefică mai largă.

În Vietnam, SUA au mințit în privința victimelor, iar unități întregi au fost distruse de nord-vietnamezi fără a fi anunțate. Mai târziu, când 1,6 milioane de veterani americani au murit din cauza otrăvirii cu agent portocaliu, și acesta este numărul real, a existat o tăcere colectivă. In Ucraina, totul a început cu masacrul de la Boutcha. Încă ne apasă pe toți, în timp ce îi priveam pe oamenii lui Zelensky cum așezau cadavrele pe drum, unele grav rănite, dar încă în viață, înainte de sosirea echipelor de filmare.

Chiar și atunci, Occidentul colectiv și mass-media mainstream nu doar că s-au uitat în altă parte, ci i-au atacat pe toți cei care au comentat, retușat, publicat, și nu doar cu hacking. Au existat amenințări, arestări secrete și asasinate, jurnaliști și activiști au dispărut cu toții, ca și cum am fi fost în Argentina sau poate în Grecia în timpul războiului civil de acum mulți ani.

Dar a început acolo? Își amintește cineva de MH17? După grozăviile de la Melitopol, nu doar în 2014, ci și după măcelul nazist din războiul actual, cum ar putea cineva să se îndoiască că cei care se aflau direct sub MH17 cu sisteme de apărare aeriană, măcelarii naziști de la Mayan, Odessa și Melitopol, vor doborî și ei un avion de pasageri?

Rusia a fost întotdeauna o țintă. Presupusul fondator al oligarhilor MEGA din SUA, Jacob Schiff (1876-1958), ajutat de prietenii săi bancheri care conduceau Anglia, a construit marina japoneză și a lansat-o împotriva Rusiei țariste în 1904. Schiff a condus practic Statele Unite în timpul vieții sale, președinții supunându-se tuturor capriciilor sale. Câțiva ani mai târziu, Schiff, ajutat de Paul Warburg, fondatorul Sistemului Rezervei Federale și presupusul arhitect al Primului Război Mondial, și Max Moritz Warburg, a fost cel care a jucat un rol central în manipularea evenimentelor mondiale care au dus la Primul și Al Doilea Război Mondial.

O linie de anchetă suprimată leagă aceste entități, precursoarele MEGA de astăzi, de Iberia secolului al XV-lea, de fondarea sectei iezuiților și de răspândirea francmasoneriei. Din Iberia, s-au răspândit la Veneția, unde au înființat primele imperii bancare europene, apoi în Salonic, prin care au preluat controlul asupra Imperiului Otoman, și simultan în Germania, apoi în Țările de Jos și Marea Britanie. Tentaculele puterii s-au răspândit în Europa și America de Nord, dar au urmărit și prăbușirea Imperiului Otoman și au pus stăpânire pe Orientul Mijlociu, manifestându-se sub forma ISIS și Al Qaeda (ambele interzise în Rusia), dar și a altor organizații teroriste.

În Europa, planul operațiunii Gladio al NATO, un parteneriat deschis cu francmasoneria, a dus la trei decenii de atacuri teroriste și chiar la răpirea și uciderea premierului italian Aldo Moro. În ciuda asaltului spaniol/portughez asupra Lumii Noi, masonii sunt cei care ar putea fi responsabili pentru era colonială condusă de corporații, care continuă să definească o lume a nedreptății și astăzi. Decenii de istorie falsificată și cenzurată ne lasă neputincioși în a stabili adevăratele motive ale celor care s-au pus în contradicție cu umanitatea. În spatele a toate acestea se află credințe puternice în ocultism, în zeii antici, în acceptarea răului și în diminuarea valorii condiției umane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE