Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jurnalist.ro: Deconturi halucinante pe Covid la Victor Babeș

Postat la: 05.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La 3 luni de la marea luptă mioritică împotriva virusului chinezesc, încep să iasă la iveală furăciunile. Nu mă refer la cele cu achizițiile, unde cei care au adus măști și combinezoane s-au făcut miliardari peste noapte. Peste aceia s-a urcat deja DNA-ul.

Vorbim de escrocheriile din spitale, de matrapazlâcurile făcute în acte, pe spatele bolnavilor. Tunurile mari s-au dat pe asimptomatici. Jurnalist.ro vă prezintă în exclusivitate 3 deconturi făcute la Victor Babeș. Apariția lor ar trebui să pună instantaneu în mișcare Corpul de Control al Ministerului Sănătății. Este vorba de un spital din subordinea Primăriei București, păstorit de Gabriela Firea.

Primul decont este al unui pacient asimptomatic, internat 6 zile pentru Covid19. Acesta nu a avut nimic, nu i s-a administrat aproape nimic, iar pe spatele său au fost decontări 4200de lei. Acești bani ii va plăti Casa Națională de Sănătate, din banii românilor, către spitalul condus de managerul Emilian Imbri.

Cel de-al doilea document este mai sfidător! Vorbim de un copil de 6 ani, ținut la spital vreme de 16 zile. Forma sa a fost una ușoară, administrându-i-se doar clorochină, antidiateice și antitermice. Decontul făcut pe „spatele" său: 8487 lei! Din nou, vorbim tot de un asimptomatic.

În fine, cel de-al treilea document este un decont pentru o persoană adultă. Femeia a stat în spital 19 zile și pentru ea se vor deconta la Casă 10.128 de lei. Din această sumă, hrana a costat 190 de lei! Restul banilor au fost decontați pe consumabile, medicamente și alte prestații specifice Covid19. Din nou, vorbim de un pacient cu o formă ușoară, care nu a necesitat nicio îngrijire specială. Pur și simplu s-a așteptat ca aceasta să aibă 2 teste negative consecutiv și apoi a fost trimisă acasă..

VEZI TOATE DOCUMENTELE AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE