Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fosta cumnată a lui Robert Negoiţă e premiată cu zeci de mii de euro de Primăria Sectorului 3

Postat la: 06.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Robert Negoiță și-a numit, în 2017, fosta cumnată, Cristina Arghir, în funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie al firmei Internet şi Tehnologie S3, aflată în subordinea Consiliului Local al Sectorului 3. Firma primește contracte și încasează bani doar pentru că există, nu pentru ca ar avea vreo performanta.

In 2017, Arghir a primit o leafa de 8.000 de lei pe luna. Anul acesta, Negoiță a premiat-o pe sora fostei neveste "pentru performanțe deosebite". Consiliul Local al Sectorului 3 a votat acordarea unor bonusuri de până la 10 % din profit pentru membrii Consiliului de Administrație. Din postura de președinte, Cristina Arghir a primit dreptul la cea mai mare recompensă: aproximativ 160.000 de lei (35.000 de euro). În aceeași ședință s-a votat și majorarea salariului lunar încasat de preşedintele Consiliului de Administraţie al firmei Internet şi Tehnologie S3 de la 8.000 la 12.000 de lei.

„Noi discutăm de nişte oameni care şi-au dedicat viaţa şi activitatea unor societăţi care, întâmplător, sunt ale primăriei şi consider că trebuie să fie remuneraţi!", a spus Robert Negoiță pentru recorder.ro Cristina Arghir este sora fostei neveste a edilului Sectorului 3, Sorina Docuz. Aceasta a terminat Academia de Studii Economice, iar apoi și-a deschis un atelier de croitorie împreună cu sora sa.

După căsătoria Sorinei cu edilul, ascensiunea profesională a acesteia a fost fulminantă. În câteva luni, Cristina Arghir era angajată în departamentul de marketing al trustului de presă Ring Media Group. Pentru scurtă vreme, ajunge să fie chiar managerul întregului RIN Grand Hotel, hotel deținut de frații Negoiță, iar apoi intră chiar sub aripa lui Negoiță, la Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță s-a căsatorit cu Sorina Docuz în 2013 și au divorțat 3 ani mai târziu, însă au împreuna un copil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE