Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Epidemiolog american care a lucrat în laboratorul din Wuhan a lansat o carte-document: Covid a fost rezultatul finanțării de către guvernul SUA a coronavirusurilor în China!

Postat la: 04.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un om de știință care a lucrat la laboratorul de cercetare controversat Wuhan din China a susținut că COVID a fost un virus creat de om, potrivit unui raport citat de New York Post.

Andrew Huff a spus că COVID a fost „scurs" de la Institutul de Virologie Wuhan din China în urmă cu doi ani și a acuzat autoritățile pentru „cel mai mare eșec al serviciilor de informații americane de la 11 septembrie", a informat sâmbătă The Sun.

Laboratorul a fost în centrul dezbaterilor aprige despre originile COVID, atât oficialii guvernamentali chinezi, cât și personalul de laborator, negând că virusul s-a scurs din unitate.

Huff, un epidemiolog, a spus în noua sa carte, Adevărul despre Wuhan, că pandemia a fost rezultatul finanțării de către guvernul SUA a coronavirusurilor în China.

El a spus că experimentele Chinei, care au fost efectuate cu o securitate laxă, au dus la o scurgere din laboratorul din Wuhan. În ultimii doi ani, tot mai multe dovezi au sugerat că virusul a fost creat de om, indică NY Post.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE