Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șefii de secții de la Spitalul Colentina nu vor "spital covid"! Una din explicații ar putea fi "sistarea" șpăgilor

Postat la: 12.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În această perioadă marcată de insecuritate generalizată în ceea ce privește evoluția epidemiei de coronavirus, forurile decizionale de la nivelul Ministerului Sănătății au hotărât să includă din nou Spitalul Colentina în rândul spitalelor care tratează doar pacienți infectați cu Covid-19.

Măsura a provocat nemulțumiri in rândul unor șefi de secții care au invocat în sprijinul menținerii "statu quo"-ului actual (unitatea spitalicească având în prezent atât circuite de covid cât și pentru bolnavii non-covid) interesul pacienților, mulți dintre aceștia avand boli cronice.

Surse din interiorul spitalului relatează și o întâmplare bizară care a amplificat și mai mult tumultul intern, protagonist fiind chiar unul dintre eminenții chirurgi. Se pare că acesta ar fi primit suma de 1.000 de euro de la un pacient pe care l-a operat, bolnavul fiind rudă cu directorul medical al spitalului, căruia nu i-a picat bine deloc întâmplarea în cauză.

Dacă așa stau lucrurile - unii dintre medici primind diverse atenții direct de la bolnavii cronici sau de la rudele acestora -, atunci nu ne mirăm că mai multi sefi de sectii și medicii din subordinea acestora se opun cu toată puterea la transformarea unității spitalicești în spital care tratează exclusiv pacienții cu covid, în care nu pot pătrunde aparținătorii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE