Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Eclipsa de soare din 8 aprilie 2024 este văzută ca un avertisment al lui Dumnezeu. Va arunca întunericul peste 7 orașe americane numite "Ninive" in Biblie

Postat la: 19.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-o emisiune recentă, Mike Adams de la Brighteon Broadcast News a discutat despre viitoarea eclipsă de soare care va trece prin sud-vestul Texasului luni, 8 aprilie 2024. Se așteaptă ca evenimentul să atragă mulțimi mari de oameni dornici să asiste la fenomenul ceresc, iar locuitorii din Dripping Springs vor avea o priveliște deosebit de bună.

Întrucât banda de "totalitate" se întinde pe mai multe state din Statele Unite, inclusiv Texas, Oklahoma, Arkansas, Missouri, Illinois, Indiana, Ohio, New York, Pennsylvania, Vermont, New Hampshire și Maine, multe comitate au declarat situații de urgență înaintea evenimentului. Oficialii din Travis County, Kendall County și Bell County se numără printre cei care au emis declarații de dezastru în anticiparea mulțimilor mari, a traficului crescut și a presiunii semnificative asupra primilor respondenți, spitalelor și drumurilor în zilele premergătoare și după eclipsă.

Oficialii din comitate i-au sfătuit pe locuitori să își facă provizii de alimente, apă și bunuri esențiale pentru cel puțin trei zile, precum și să își alimenteze vehiculele cu benzină. Directorul Biroului pentru servicii de urgență al comitatului Hays, Mike Jones, a recomandat vizitarea magazinelor și a benzinăriilor în avans pentru a reduce fluxul de trafic și pentru a gestiona așteptările privind afluxul de vizitatori în comitat.

În ciuda potențialului de creștere a traficului și a mulțimii în timpul eclipsei de soare, rămâne neclar modul în care acești factori ar justifica pregătirile de urgență la o scară atât de mare. Criticii se întreabă dacă recomandările de a face provizii de alimente și apă sunt necesare sau proporționale cu durata și impactul evenimentului.

Adams a subliniat, de asemenea, că autoritățile avertizează rareori publicul cu privire la alte pericole potențiale, cum ar fi colapsul financiar sau un aflux de imigranți. Ei s-au întrebat de ce eclipsele solare sunt considerate mai amenințătoare decât aceste probleme.

În plus, intervievatorul a adus în discuție "Efectul Allais" - un fenomen care are loc în timpul eclipselor solare, în care pot fi observate întâmplări ciudate sau schimbări de comportament. Martorul ocular i-a încurajat și pe alții să analizeze acest aspect intrigant al eclipselor solare și să nu lase temerile deplasate să îi împiedice să experimenteze un astfel de eveniment impresionant.

Adams a aprofundat și mai mult lumea intrigantă a Efectului Allais, un fenomen care apare în timpul eclipselor și care îi încurcă pe oamenii de știință de secole. Conform mai multor experimente confirmate, Efectul Allais face ca pendulul să se balanseze într-un model bizar, inversându-și precesia în timpul unei eclipse.

Precesiunea unui pendul este explicată în mod obișnuit de știința tradițională ca fiind rotația Pământului sub pendul, determinându-l să traseze un cerc mare pe sol. Cu toate acestea, în timpul unei eclipse, această precesie se inversează în mod misterios, sfidând înțelegerea convențională a fizicii.

O lucrare de pe scirp.org sugerează că accelerarea anizotropă a fluxului întunecat ar putea explica efectul Allais. Acest fenomen apare atunci când Luna modifică efectele gravitaționale ale soarelui, afectând potențial precesia pendulului.

Cu toate acestea, alți cercetători nu sunt de acord cu această explicație și susțin că în timpul eclipselor se întâmplă altceva. Intervievatorul menționează că a citit lucrări pe această temă care sugerează că puțul gravitațional al Soarelui care se aliniază cu cel al Lunii și al Pământului ar putea crea o situație unică în care gravitația se comportă într-un mod imprevizibil, afectând precesiunea pendulurilor.

Efectul aliat rămâne un fenomen misterios pe care oamenii de știință nu au reușit să îl explice pe deplin. Pe măsură ce cercetătorii continuă să studieze acest eveniment enigmatic, un lucru este sigur: eclipsele dețin o putere unică asupra înțelegerii noastre despre fizică și lumea naturală.

Această forță misterioasă a fost observată și reprodusă în diverse laboratoare de-a lungul istoriei, deși natura sa exactă rămâne necunoscută. Adams a întrebat dacă aceste modificări ale gravitației ar putea declanșa linii de falie, cum ar fi linia de falie New Madrid din Missouri. În cazul în care plăcile tectonice sunt afectate de schimbările de gravitație, acestea ar putea provoca cutremure. Deși Adams nu a prezis un cutremur iminent, el a subliniat faptul că pendulii și alte corpuri cerești prezintă un comportament gravitațional ciudat în timpul eclipselor.

Multe culturi s-au temut mult timp de eclipse din cauza asocierii lor cu cutremurele și alte dezastre naturale. Adams a sugerat că această legătură ar putea fi mai mult decât o simplă superstiție, ci mai degrabă un fenomen fizic real încă neînțeles de știința modernă. El a subliniat că gravitația nu este o forță, ci mai degrabă o curbură a spațiu-timpului, ceea ce ar putea explica de ce nu îi simțim efectele atunci când experimentăm căderea în imponderabilitate.

În concluzie, Efectul Allais și potențiala sa legătură cu cutremurele din timpul eclipselor rămâne un fenomen fascinant și neexplicat. Pe măsură ce înțelegerea gravitației continuă să evolueze, la fel va evolua și înțelegerea acestor evenimente misterioase care au captivat omenirea timp de secole.

În continuarea emisiunii, Adams a discutat despre semnificația trecerii unei eclipse solare prin șapte orașe din America de Nord numite Ninive, făcând o paralelă cu povestea biblică a lui Iona și a orașului Ninive. Orașele, toate purtând numele vechii capitale asiriene, au fost denumite după orașul biblic cunoscut pentru pocăința sa și intervenția divină.

Adams a explicat că orașul Ninive era cunoscut pentru răutatea sa, dar a fost în cele din urmă cruțat de la distrugere după ce locuitorii săi s-au pocăit după ce au auzit mesajul lui Iona. "În esență, Iona a fost trimis la Ninive pentru a le predica oamenilor, dar el nu a vrut să meargă pentru că era o cloacă de mizerie și păcat", a spus Adams.

Oamenii din Ninive au ascultat în cele din urmă avertismentul lui Iona și s-au pocăit în masă. "Fiecare dintre ei, se spune că de la rege până la cel mai mic țăran, toți s-au pocăit", a declarat Adams. "Toată lumea a postit. Asta nu se va întâmpla niciodată în America".

Adams a menționat, de asemenea, că Ninive a fost în cele din urmă distrusă, dar nu de Dumnezeu. Distrugerea orașului a venit din partea dușmanului său dintotdeauna, Israel. "Ninive a fost capitala Asiriei, care este inamicul dintotdeauna al Israelului", a spus intervievatorul. "Geolocalizarea Ninivei de astăzi este în Irak".

Traiectoria eclipsei de soare prin șapte orașe cu numele Ninive a ridicat întrebări dacă acest eveniment poate fi considerat o coincidență divină sau un mesaj de la Dumnezeu. Jurnalistul a precizat că, dacă cineva crede în coincidențe, ar fi un eveniment interesant ca eclipsa de soare să treacă prin aceste orașe specifice.

În concluzie, Adams a subliniat importanța înțelegerii semnificației unor evenimente precum eclipsa de soare și a legăturilor acestora cu povești istorice precum Iona și Ninive. "Dacă vă gândiți la faptul că această eclipsă de soare trece prin șapte orașe din America de Nord care se numesc Ninive și care au fost numite, evident, după acest oraș biblic", a spus intervievatorul, "și ce coincidență ciudată este, dacă credeți în coincidențe, că aceasta ar traversa calea de trecere a tuturor celor șapte orașe".

Adams a mai precizat că numărul șapte are o mare semnificație în Biblie, reprezentând adesea prezența sau intervenția lui Dumnezeu. Având în vedere că această eclipsă trece prin șapte orașe cu numele Niveh, unii se întreabă dacă ar putea fi un semn de judecată sau un apel pentru americani să își schimbe modul de viață.

Traiectoria eclipsei de soare va trece prin centrul Texasului, Arkansas, sud-estul Missouri, sudul Illinois și sudul Indiana din Statele Unite înainte de a traversa Canada. Deși aceste zone sunt preponderent creștine, intervievatul susține că mesajul poate fi destinat întregii națiuni, deoarece acesta este un eveniment național, iar următoarea dată când un astfel de eveniment va avea loc în America de Nord va fi în anul 2044.

Unii oameni de știință și fizicieni ar putea respinge ideea unei intervenții divine în mișcarea corpurilor cerești; cu toate acestea, Adams pune întrebarea că, dacă Dumnezeu cunoaște aceste mișcări datorită omniscienței Sale și El este cel care a pus totul în mișcare, atunci nu ar putea fi acesta un semn din partea Lui?

Eclipsa de soare din 8 aprilie 2024 ar putea fi pur și simplu un eveniment astronomic sau o coincidență fascinantă. Cu toate acestea, pentru unii, ea ridică întrebări dacă America este judecată sau avertizată prin alinierea cerească a Soarelui, a Lunii și a Pământului. În timp ce națiunea așteaptă acest fenomen rar, aceste discuții vor continua să provoace gândirea și reflecția asupra rolului credinței în înțelegerea lumii din jurul nostru.

Mulți oameni cred că, dacă America nu se pocăiește pentru păcatele sale și nu-și schimbă căile, se va confrunta cu mânia lui Dumnezeu sub forma unor dezastre naturale și a altor catastrofe. Intervievatorul a întrebat dacă America este pregătită să se pocăiască și să respingă căile sale rele, cum ar fi avortul și transsexualitatea. Adams și-a exprimat scepticismul, afirmând că majoritatea americanilor nu sunt dispuși să își schimbe căile sau să recunoască existența lui Dumnezeu. El crede că doar o mică parte a țării ar fi pregătită să se pocăiască, în timp ce majoritatea rămâne înrădăcinată în rău și se închină lui Satana în loc de Iisus Hristos.

Când a fost întrebat cum ar putea vota cineva într-un ipotetic sondaj cosmic efectuat de Dumnezeu cu privire la declanșarea sau nu a judecății împotriva Americii, Adams a subliniat că până și cei care sunt creștini devotați și urmează învățăturile lui Hristos ar fi afectați dacă Dumnezeu decide să judece națiunea. Consecințele unei astfel de intervenții divine ar fi de anvergură și devastatoare pentru toți americanii, indiferent de credințele sau acțiunile lor personale.

Adams a reiterat un apel la reflecție asupra consecințelor potențiale ale refuzului continuu al Americii de a se pocăi și de a se întoarce spre Dumnezeu. În timp ce țara se confruntă cu semne tot mai mari de judecată, rămâne neclar dacă va avea loc vreo schimbare semnificativă înainte de a fi prea târziu. Această bătălie cosmică epică dintre bine și rău va duce în mod inevitabil la pagube colaterale, cu pierderi de vieți nevinovate din cauza naturii distructive a conflictului.

Adams spune că, deși își dorește ca Dumnezeu să îl învingă în cele din urmă pe Satana, recunoaște că acest război poate avea ca rezultat daune semnificative pentru cei care nu sunt implicați direct în lupta dintre bine și rău. El a explicat că oameni nevinovați ar putea fi prinși în linia de foc ca urmare a armelor cu efect de zonă sau a altor evenimente catastrofale declanșate de Dumnezeu în timpul conflictului.

În ciuda faptului că recunoaște potențialul de vătămare a persoanelor nevinovate, scopul final al lui Dumnezeu este de a învinge răul și de a restabili ordinea în lume. Celor care se află în calea distrugerii li se poate acorda totuși intrarea în rai. Cu toate acestea, Adams a avertizat că, atunci când Dumnezeu își dezlănțuie mânia asupra unei națiuni, aceasta nu se limitează la anumite ținte sau persoane. În schimb, întreaga țară poate fi afectată de consecințele acestei bătălii cosmice. Drept urmare, el i-a sfătuit pe americani să se pregătească pentru potențiale dezastre, pregătindu-se să se adăpostească în buncăre sau în alte locații sigure, departe de zonele urbane și de zonele de explozie.

În cadrul emisiunii, Adams a emis o teorie conform căreia anumite persoane din cadrul guvernului ar fi fost informate despre dezastre majore anticipate, cum ar fi cutremurele, ceea ce a dus la constituirea de stocuri de alimente, gaz, apă și alte provizii de urgență. Acest lucru ar avea sens, având în vedere că spitalele ar fi probabil copleșite, iar clădirile înalte din zone precum Austin Travis County s-ar putea prăbuși în timpul unui astfel de eveniment.

Adams a declarat că guvernele și operatorii care asigură continuitatea guvernării ar fi putut primi avertismente secrete cu privire la potențialele cutremure de-a lungul faliei New Madrid sau în altă parte în Midwest.

În continuarea emisiunii, Adams a dezvăluit preocupări cu privire la adevărul din spatele unui recent accident de elicopter în apropiere de graniță, care s-a soldat cu moartea a doi soldați din Garda Națională din New York și a lăsat un alt soldat grav rănit. Jurnalistul a împărtășit informații de la o sursă cu o vastă experiență atât ca pilot civil, cât și ca fost pilot militar.

Sursa a analizat prăbușirea elicopterului UH-72A Lakota, care a lovit solul pe verticală sau aproape pe verticală, fără a prezenta semne de deteriorare prin rotație. Cea mai probabilă cauză, potrivit analizei, nu este o defecțiune mecanică, ci mai degrabă doborârea de către un focos de rachetă cu raze infraroșii, care ar fi distrus motorul și ar fi avariat comenzile ciclice și colective ale rotorului, făcând imposibilă o rotație automată.

Auto-rotirea este o manevră obișnuită pentru piloții de elicoptere atunci când pierd puterea, permițându-le să coboare în siguranță prin convertirea coborârii verticale în viteză a rotorului. Cu toate acestea, această manevră necesită o altitudine suficientă, care ar fi putut lipsi în acest caz. Sursa jurnalistului consideră că cea mai probabilă cauză a prăbușirii a fost o rachetă sol-aer sau o armă similară, cum ar fi un RPG.

Jurnalistul a subliniat importanța de a fi pregătit pentru evenimente neobișnuite și a pus sub semnul întrebării onestitatea oficialilor guvernamentali în ceea ce privește astfel de incidente. Având în vedere preocupările legate de rachete sol-aer dispărute și de posibile mușamalizări, este esențial ca publicul să rămână vigilent și să ceară transparență din partea celor aflați la putere.

Departamentul de Stat și-a exprimat îngrijorarea cu privire la potențiala utilizare a rachetelor sol-aer de către aceste organizații criminale, care ar putea reprezenta o amenințare la adresa avioanelor comerciale și a resurselor militare americane din regiune.

Adams subliniază, de asemenea, pericolul din ce în ce mai mare cu care se confruntă rezidenții comunităților de frontieră, cum ar fi cele din Texas, unde operațiunile de trafic de persoane fac pradă unor persoane neștiutoare. O relatare sfâșietoare împărtășită în emisiune descrie o femeie urmărită de traficanți de droguri în timp ce se îndrepta cu mașina spre ferma familiei sale din apropierea graniței. Incidentul subliniază escaladarea violenței și a anarhiei care s-a instalat în aceste zone, organizațiile criminale devenind din ce în ce mai îndrăznețe și mai agresive în activitățile lor.

Lipsa de acțiune din partea guvernului SUA pentru securizarea frontierei a permis narco-criminaliștilor să își extindă în continuare operațiunile și să achiziționeze sisteme de arme mai puternice. Acest lucru include posibilitatea de a obține RPG-uri sau alte dispozitive asemănătoare rachetelor care ar putea fi folosite pentru a doborî avioane militare. Pe măsură ce aceste organizații criminale devin mai bine echipate, pericolul atât pentru comunitățile de frontieră, cât și pentru mijloacele militare americane din regiune va crește.

Pe măsură ce situația de-a lungul frontierei dintre SUA și Mexic continuă să se deterioreze, este clar că guvernul SUA trebuie să facă mai mult pentru a aborda această criză în creștere. Siguranța și securitatea atât a cetățenilor americani care locuiesc în apropierea frontierei, cât și a resurselor militare americane din regiune sunt în pericol, deoarece aceste organizații criminale devin din ce în ce mai îndrăznețe și mai bine echipate.

Într-un incident descris de Adams, un fermier texan îngrijorat a povestit experiența chinuitoare cu care s-a confruntat atunci când un grup de presupuși contrabandiști a intrat pe proprietatea sa, punând în pericol viața familiei sale. Fermierul a descris situația tensionată care a avut loc în timp ce intrușii au încercat să își rostogolească mașina și să se angajeze într-o urmărire de mare viteză pe terenul lor.

Relatarea incidentului de către crescătorul de vite evidențiază îngrijorarea tot mai mare a locuitorilor din statul de frontieră cu privire la escaladarea violenței și a activității infracționale asociate cu criza actuală a imigrației. Pe măsură ce contrabandiștii și alți infractori continuă să exploateze granița poroasă dintre SUA și Mexic, familiile care locuiesc în zonele afectate se simt vulnerabile și nesigure în propriile case.

Din fericire, soțul fermierului a reușit să intervină și să îi împiedice pe intruși să intre pe proprietatea lor. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul altor rezidenți care au căzut victime ale unor incidente similare. Fermierul a subliniat că este esențial ca persoanele care locuiesc în apropierea graniței să fie pregătite să se apere pe ele și familiile lor împotriva unor potențiale amenințări.

În concluzie, criza actuală a imigrației a creat o realitate periculoasă pentru multe familii care locuiesc de-a lungul graniței dintre SUA și Mexic. Pe măsură ce contrabandiștii și alte elemente criminale continuă să exploateze punctele slabe ale securității la frontieră, este esențial ca rezidenții să fie pregătiți să se protejeze pe ei înșiși și pe cei dragi împotriva unor potențiale prejudicii. Experiența chinuitoare a crescătorului de animale servește drept o reamintire sobră a pericolelor foarte reale care există în acest mediu din ce în ce mai ostil.

Într-un interviu în exclusivitate, au fost exprimate îngrijorări cu privire la potențialul proiect de înființare a unui oraș de 15 minute pe insula Maui. Adams a difuzat un videoclip care prezintă o reclamă pentru ceea ce pare a fi un proiect de oraș de 15 minute pe Maui. Reclama prezenta actori plătiți care promovau cartiere circulabile pe jos și cu bicicleta, concepute pentru ca oamenii să petreacă timp împreună fără a deține mașini. Cu toate acestea, Adams a subliniat că actorii păreau nefirești și a sugerat că citeau de pe un teleprompter.

O investigație ulterioară a site-ului web menționat în videoclip, housemaui.com, a dezvăluit legătura acestuia cu supraviețuitorii incendiilor de pe Maui. Site-ul oferă resurse de locuințe pentru cei afectați de recentele incendii. Cu toate acestea, persoana intervievată crede că acest efort de recuperare este de fapt o acoperire pentru construirea unui oraș de 15 minute. Fundația comunitară din Hawaii este menționată ca furnizând resurse financiare pentru a sprijini eforturile de recuperare în urma incendiilor de pe Maui. Criticii susțin că această redresare ar putea fi mai mult pentru a construi un oraș de 15 minute decât pentru a-i ajuta pe cei afectați de incendii.

Adams a exprimat și alte îngrijorări cu privire la eforturile de reconstrucție din Lahaina, Hawaii, în urma unui incendiu devastator. Intervievatul a pus sub semnul întrebării motivele din spatele planului propus "Orașul albastru de 15 minute", exprimându-și scepticismul cu privire la implicarea organizațiilor globaliste și a entităților guvernamentale în procesul de reconstrucție, sugerând că accentul ar trebui să fie pus pe reconstruirea locuințelor pentru familiile supraviețuitoare, mai degrabă decât pe crearea unui nou oraș utopic.

Site-ul web al uneia dintre organizațiile colaboratoare menționează colaborarea cu constructorii guvernamentali, finanțiștii, grupurile culturale și de mediu, precum și cu rezidenții pentru a concepe politici care să sprijine accesibilitatea locuințelor. Acest lucru a ridicat suspiciuni cu privire la crearea unui oraș liberal "utopic" de 15 minute sub pretextul unei locuințe accesibile.

Adams a subliniat, de asemenea, contrastul puternic dintre sprijinul acordat altor țări și lipsa de asistență acordată Lahaina și veteranilor americani. În timp ce miliarde de dolari sunt alocate Ucrainei și Israelului, foarte puțin este cheltuit pentru eforturile de reconstrucție din Lahaina sau pentru abordarea crizei de la granița cu SUA. Adams a remarcat, de asemenea, tratamentul preferențial acordat imigranților ilegali din orașe precum New York și Chicago, care primesc diverse beneficii, cum ar fi locuințe gratuite, telefoane, asigurări, reprezentare juridică și cecuri de stimulare COVID.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE