Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După holeră, Rusia acuză SUA că vor să disperseze țânțari folosind drone pentru a infecta trupele ruse cu malarie VIDEO

Postat la: 20.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Ministerului rus al Apărării, Statele Unite iau în considerare utilizarea țânțarilor pentru a infecta trupele ruse, scrie Metro.uk. Asta dupa acuzatiile ca ucrainenii au eliberat virusii holerei din biolaboratoarele secrete finantate de SUA.

Potrivit ministerului rus al Apărării, Statele Unite ar putea dispersa țânțarii infectați în anumite zone folosind drone. „Acești țânțari ar putea înțepa personalul militar si îi pot infecta cu o boala periculoasă precum malaria. Scopul este de a infecta soldații, astfel încât să se îmbolnăvească sau chiar să moară", a spus generalul Igor Kirillov.

„Inundațiile din regiunea Herson planificate de regimul de la Kiev pot complica situația, inclusiv în ceea ce privește infecțiile cu arbovirus" a mai spus generalul

„După o scădere a nivelului apei, este posibil să se formeze focare de boli transmise de țânțari, în primul rând febra West Nile."

„Nivelul tehnic ridicat al pregătirii SUA pentru utilizarea vectorilor infectați este evidențiat de un brevet pentru o dronă concepută pentru a răspândi țânțarii infectați în aer".

El nu a intrat în mai multe detalii despre presupusul brevet, dar a adăugat: „În conformitate cu descrierea, drona trebuie să livreze un container cu insecte într-o zonă anumită și să le elibereze.

„Descrierea brevetului subliniază că soldatul infectat nu este capabil să îndeplinească misiunile de luptă care i-au fost atribuite".

Departamentul de Apărare al SUA nu a răspuns la cererea de comentarii.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE