Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dr. Rashid Buttar ii acuza pe Bill Gates si Anthony Faucci de crearea SARS-COV2 si de intentia de a vaccina in masa populatia ca s-o decimeze si controleze (VIDEO)

Postat la: 02.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rashid Buttar este un medic american osteopatic din Charlotte, Carolina de Nord. Este cunoscut pentru utilizarea controversată a terapiei de chiroterapie pentru numeroase afecțiuni, inclusiv autismul și cancerul. El a fost mustrat de Consiliul de examinare medicală din Carolina de Nord pentru tratamentul etic al pacienților.

În acest videoclip al dr. Buttar susține că cercetarea Dr. Anthony Fauci a ajutat la crearea COVID-19. În videoclip, Dr. Buttar susține că, în 2014, după ce s-a interzis dezvoltarea SUA a tulpinilor periculoase de Coronavirus, SUA, Dr. Anthony Fauci, șeful NIAID, a transferat finanțare de 3,7 milioane de dolari către un laborator privat din Wuhan, China. Videoclipul, având milioane de vizualizări pe YouTube, se pare că este șters constant de pa mai multe retele de socializare.

Buttar s-a născut la Londra în 1966 și a imigrat împreună cu părinții săi în SUA, la vârsta de 9 ani. A urmat Universitatea Washington, absolvind o diplomă în biologie și teologie, după care și-a câștigat diploma în osteopatie la Universitatea Des Moines. Potrivit site-ului său web, el a lucrat ca chirurg cu armata americană timp de câțiva ani, dar nu a obținut nicio calificare medicală. El a intrat în atenția publicului în 2009, când a folosit chiroteraia asupra unei femei pe nume Desiree Jennings, care a susținut că și-a pierdut capacitatea de a merge sau de a vorbi în mod normal după ce a primit o lovitură de gripă. El a fost criticat pentru că a folosit chelație, și pentru utilizarea sa de peroxid de hidrogen intravenos pentru a trata cancerul.

În 2007, Buttar a fost acuzat de Consiliul de examinare medicală din Carolina de Nord cu un tratament etic a patru pacienți cu cancer. Grupul a recomandat ca „licența lui Buttar să fie suspendată la nesfârșit, suspendarea imediată a acestuia". În 2010, consiliul de administrație, ca răspuns la această problemă și alte preocupări, a ales să îl mustre în mod oficial pe Buttar, dar i-a permis să continue să practice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE