Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus VIDEO

Postat la: 22.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Greg Reese a postat pe blogul său un material în care vorbește despre ultimele cercetări ale Dr. Ana-Maria Mihalcea, care face dezvăluiri tulburătoare. Potrivit acesteia, omenirea a fost deja infectată, prin „vaccinurile" covid, cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră.

Din punct de vedere emoțional, este ușor de respins munca doctorului Ana-Maria Mihalcea pentru că este foarte tulburătoare. Dar munca ei este întemeiată prin teste științifice și susținută de documente guvernamentale sau provenind de la ONG-uri. Dovezile [prezentate de Dr. Ana-Maria Mihalcea] arată că omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră. Aceasta este o continuare a ultimului meu material despre cercetarea dr. Mihalcea cu privire la hidrogel.

Noile cercetări arată că cei care au primit vaccinurile COVID emit o strălucire portocalie fluorescentă pe fețele lor, vizibilă sub o lumină UV de 365 de nanometri. Iar cei care au fost expuși la excreție („shedding") emit această strălucire în jurul nasului lor.

După ce soția sa a fost constrânsă să primească vaccinul COVID, dr. Justin Coy, PhD, și-a început propria cercetare. El a descoperit că, cu cât o persoană primea mai multe doze de vaccin, cu atât strălucea mai mult sub lumina UV. Strălucirea poate fi văzută inițial în jurul nasului și, în timp, se răspândește pe toată fața și către gât.

După un duș fierbinte, filamentele sunt expulzate prin pielea vaccinatului. Aceste filamente emit o strălucire sub lumina UV. Ele nu numai că strălucesc, dar s-a dovedit că se mișcă singure în mod spastic. Sunt, de asemenea, atrase către oameni. În videoclipuri pot fi văzute încercând să se prindă de un deget. Atunci când o persoană care a primit injecția are pielea uscată, aceste filamente expulzate vor deveni transportabile în aer. Așa s-ar putea explica modul cum se produce excreția de la vaxați la nevaxați. Documentele studiului Pfizer menționează că o persoană nevaxată aflată în imediata apropiere a unei persoane care a fost vaccinată poate fi infectată prin inhalare și contact cu pielea.

În 2008, a fost dispersat un pesticid bazat pe nanotehnologie biologică conceput pentru a ucide molia maro din statul California și se pare că includea același tip de microcolorant invizibil fluorescent pe care îl vedem în cercetarea științifică. Doctorul Hildegarde Staninger a testat oameni expuși la acest pesticid nano-tehnologic și a descoperit că putea fi detectată sub lumina UV o strălucire în ochii lor. Dr. Staninger l-a numit efectul „Ochiul lui Horus" datorită aspectului său similar. El a susținut că efectul era cauzat de utilizarea tiocianatului fluorescent în pesticid. Care, conform literaturii de specialitate, ar fi fost folosit pentru a urmări eficacitatea dispersării.

Această idee există de zeci de ani. Institutul pentru Studii de Securitate Națională, „Arme neletale: termeni și referințe", publicat în 1997, discută despre un colorant în infraroșu invizibil care este vizibil sub lumina UV, astfel încât revoltății să poată fi identificați ulterior.

Justin Coy subliniază modul cum codul genetic pentru Luciferaza, o enzimă bioluminiscentă găsită în natură, este inclus în vaccinurile Pfizer și Moderna împreună cu SV40, ceea ce ar putea permite teoretic ca Luciferaza să fie înscrisă în genetica primitorului. Coy presupune că aceasta le poate face pe persoanele vaxate să strălucească sub lumina UV.

Legea TRACE, H.R.6666 - Legea privind testarea și contactarea tuturor pentru COVID-19, a fost introdusă în mai 2020. Proiectul de lege autorizează Centrele pentru Controlul Bolilor să urmărească și să monitorizeze populația.

La sfârșitul anului 2020 și începutul lui 2021, oameni din întreaga lume au început să observe lumini stradale violete. Care este culoarea luminii UV.

Cercetarea cu privire la tatuajele cu puncte cuantice, finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, a propus o modalitate de a detecta dacă o persoană a fost sau nu vaccinată prin includerea în vaccinuri a informațiilor medicale fluorescente. Este vorba de tatuaje în infraroșu apropiat invizibile, care s-ar imprima sub piele pentru a fi citite ulterior de smartphone-uri personalizate.

În literatura științifică despre cercetarea punctelor cuantice, aceste tatuaje fluorescente cu informații medicale au un aspect similar cu fețele celor vaccinați expuse sub lumină UV.

S-ar putea să crezi sau nu în profeția biblică, dar pare clar că cei care conduc acest program diabolic îl folosesc ca manual. Din Apocalipsa 13:

„Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."

Citat și din articolul Dr. Ana-Maria Mihalcea:

„Cabala lucrează pentru a influența emoțiile și amintirile oamenilor prin serul C19, care se răspândește singur afectând sistemului limbic? Este folosit pentru urmărire, fenomen manifestat nu doar ca localizarea unei adrese MAC, ci și printr-un tatuaj facial? Este «parfumul» emis de injectații C19 o parte a ingineriei sociale și a manipulării societății? Cu ce sunt programați feromonii emiși de injectații C19? Este vorba de frică și ea contribuie la epidemia de anxietate și atacuri de panică pe care le constatăm atât la injectații C19, cât și la cei afectați de excreție?

Nimic nu este vizibil pe fața unei persoane vaccinate C19, până când este aprinsă o lanternă UV de 365 nm. Acesta este momentul în care tatuajul facial portocaliu devine vizibil. După cum a explicat Justin Coy, se va răspândi pe întreaga frunte, vă rugăm să vedeți acest videoclip [poate fi vizionat în baza articolului de pe blogul doctoriței]

Acestea sunt filamentele care ies din pielea vaccinaților C19. Le puteți detecta după ce persoana face un duș fierbinte și apoi pielea îi este inspectată cu lumina UV de 365 nm. Aceste filamente, la fel ca morgellonii, sunt forme de viață sintetice cu inteligență artificială, sensibile și atrase de biofotoni sau de orice componentă a corpului uman, cum ar fi părul. Dacă acestea sunt excretate de la vaccinații C19, așa cum s-a descoperit în cercetările lui Justin Coy, și sunt atrase de pielea umană, este aceasta o modalitate prin care are loc transfectarea prin excreție la nevaccinați? Dacă aceste filamente sunt transportate în aer și apoi inhalate sau transferate prin atingere, este acesta unul dintre mecanismele excreției?"

Dr. Ana-Maria Mihalcea a realizat și un interviu cu cercetătorul Justin Coy, care poate fi ascultat mai jos:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE