Două terorii ale conspirației legate de inundatiile din Valencia: Pedeapsa HAARP după ce Spania a refuzat sa mai ajute Israel si previziunea dintr-un serial de succes
Postat la: 03.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Un val puternic de inundații a lovit Spania, o țară care a adoptat recent o poziție fermă împotriva Israelului prin anularea unui contract de armament ca răspuns la acțiunile Israelului în Gaza. Această schimbare drastică a vremii a stârnit o teorie: ar putea fi la mijloc tehnologia de manipulare a vremii, în special HAARP?
In urma cu o saptamana, Spania - care a criticat de mai multe ori interventia Israel in fasia Gaza, sau atacurile din Liban, impotriva populatiilor civile - a refuzat sa mai deruleze un contract de armament de mai multe zeci de milioane de dolari in favoarea statului Israel, dupa seria de atacuri impotriva populatiilor civile. Spania a mai denuntat politica agresiva a Israelului in mai multe randuri, dupa atacul hamas din 7 octombrie 2023.
La numai cateva zile de la anularea contractului, ca din senin se formeaza nori amenintatori de ploaie, care se transforma rapid intr-o tornada apocaliptica si imediat inepe un potop cu 300 de litri pe mp/pe oră, ceea ce conduce la inundatii masive, cu imagini incredibile, ca si cum un tsunami a lovit zona. Nimic nu ar fi anticipat in urma cu 24 de ore acest potop, ciudat, cu toate ca sistemele meteorologice avansate din satelit ar fi trebuit sa anticipeze.
O a doua chestiune incredibila este ca potopul ar fi fost "prevazut" de un serial popular, in ultimul sau episod difuzat in august, care arata exact ceea ce s-a intamplat la Valcencia cu furtuna DANA, cu precipitatii masive intre 350-400 de litri pe mp/pe oră. Ca si cum cineva, sau ceva, ar fi reprodus in realitate ceea ce aparea ca fictiune in serialul Respira (Breathless).
Cele doua fapte remarcate mai sus au condus la teorii ale conspiratiei care au devenit virale in mediul online. Spania ar fi fost pedepsita - deci - prin sistemul HAARP de catre industria de armament, care a pierdut zeci de milioane de dolari in urma anularii contractului militar, dar si a faptului ca Spania a facut un apel international ca israelul sa nu mai fie ajutat in actiunile genocidale din Orientul Mijlociu. Asa ca s-a trecut al retaliere, dar, mai mult s-au folosit ca secventele din serialul amintit sa devina realitate - un fel de "semnatura" ca sa fie clar din ce directie vine pedeapsa.
Spania a ținut prima pagină a ziarelor prin opoziția deschisă față de acțiunile recente ale Israelului în Gaza, mergând chiar până la anularea unui contract de apărare. Această decizie nu a fost o poziție politică izolată; ea a urmat unei serii de măsuri luate de guvernul spaniol și, posibil, sub influența regalității.
Din punct de vedere istoric, Spania a menținut o atitudine prudentă în conflictul israeliano-palestinian. Cu toate acestea, având în vedere evenimentele recente din Gaza, guvernul spaniol - probabil cu un sprijin public semnificativ - a făcut un pas înainte pentru a anula un contract de armament profitabil cu Israelul, denunțând în esență rolul acestuia în conflict. Alte țări europene și-au exprimat îngrijorarea cu privire la acțiunile Israelului, dar puține au mers atât de departe ca Spania în a face o declarație atât de directă.
Mai multe state membre ale Uniunii Europene (UE) și-au exprimat îngrijorarea, dar niciuna nu a luat o măsură atât de îndrăzneață precum Spania, prin oprirea sprijinului militar. Această acțiune puternică a ridicat semne de întrebare cu privire la faptul că Spania ar putea fi ținta unor represalii și cu privire la măsura în care alte națiuni ar putea sprijini drepturile omului fără teama unor repercusiuni ascunse.
HAARP sau High-Frequency Active Auroral Research Program (Programul de cercetare a aurorei active de înaltă frecvență) este o inițiativă americană de cercetare înființată în anii 1990, în principal pentru a studia ionosfera. Oficial, este un proiect științific care explorează potențialul sistemelor avansate de comunicații și navigație. HAARP trimite unde radio de înaltă frecvență în ionosferă, o regiune din atmosfera superioară a Pământului, pentru a observa modul în care aceasta afectează comunicațiile. Totuși, teoriile conspirației sugerează că HAARP are aplicații dincolo de cercetare, susținând că ar putea manipula vremea.
Imaginați-vă o armă care poate controla furtunile, inundațiile și seceta, lăsând puține sau deloc dovezi directe. Spre deosebire de armele nucleare, acțiunile HAARP sunt invizibile și ar putea fi considerate în mod plauzibil drept dezastre naturale. Deși oamenii de știință resping în mare măsură aceste teorii, susținătorii susțin că HAARP ar putea fi folosit ca armă, transformând vremea într-un instrument de război tăcut. Spre deosebire de atacurile nucleare, care produc distrugeri vizibile și sunt condamnate la nivel mondial, HAARP ar permite utilizatorului să rămână nevinovat, manipulând adversarii pe ascuns, fără consecințe juridice.
Teoretic, țările afectate de HAARP ar avea acces la informații despre efectele sale, însă dovedirea utilizării sale este o cu totul altă problemă. Într-o lume în care „negarea plauzibilă” guvernează operațiunile secrete, HAARP ar putea funcționa ca o armă a noii ere, fără stigmatul atașat altor forme de război.
Spania nu este singura țară în care fenomenele meteorologice neașteptate au stârnit suspiciuni privind influența HAARP. Au existat acuzații similare în țări precum Iran, Venezuela și chiar în unele părți ale Rusiei, unde fenomene meteorologice bruște și extreme au perturbat infrastructura, au slăbit economiile și au creat instabilitate. Chiar si acum se vorbeste de faptul ca inundatiile masive din Mexic din octombrie ar fi provocate tot de sistemul HAARP.
De exemplu, în 2010, Moscova s-a confruntat cu una dintre cele mai fierbinți veri înregistrate vreodată, ceea ce a dus la incendii de vegetație și la o creștere a ratei mortalității. În timp ce experții atribuie acest lucru schimbărilor climatice, alții suspectează HAARP.
Aceste schimbări meteorologice inexplicabile ar putea servi cu ușurință drept „atacuri” secrete cu consecințe dezastruoase pentru națiunile victime. Dacă o țară poate exploata o tehnologie asemănătoare HAARP și să țintească alte țări fără a lăsa urme, se creează un dezechilibru de putere în favoarea națiunilor cu superioritate tehnologică.
În timp ce puterea militară a măsurat în mod tradițional puterea, o tehnologie capabilă să manipuleze vremea în mod subtil ar putea remodela alianțele, submina economiile și schimba echilibrele de putere globale, toate acestea menținând o negare plauzibilă.
Ideea manipulării vremii, deși în mare parte nedovedită, prezintă un viitor înfricoșător în care dezastrele naturale ar putea să nu fie întotdeauna „naturale”. Pe măsură ce schimbările climatice continuă să exacerbeze fenomenele meteorologice extreme, granițele dintre fenomenele climatice reale și potențialele războaie secrete se estompează, permițând națiunilor puternice să folosească tehnologii precum HAARP în scopuri politice.
Lumea este martora unei transformări a modului în care se exercită puterea, în care națiunile cu tehnologie avansată au avantajul nu numai în ceea ce privește capacitățile militare tradiționale, ci și în ceea ce privește controlul asupra naturii însăși. Dacă HAARP este într-adevăr utilizat pentru a influența vremea, acesta ar putea modela în tăcere relațiile internaționale, devenind cea mai nedetectabilă și mai lipsită de vină armă a timpurilor noastre.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Negocieri secrete între Ucraina și Rusia, dezvăluite în presa Germană. La ce nu vrea să renunțe Kievul
Rusia și Ucraina se află în negocieri strânse pentru a opri războiul, arată publicația germană Die Zeit. Principalele subiecte de discuție includ încetarea reciprocă a atacurilor asupra infrastructurii energetice, schimbul de prizonieri, returnarea copiilor ucrainieni ținuți ostatici și restabilirea acordului de cereale.
-
De ce au murit atât de mulţi oameni în inundaţiile din Spania. Cât de vinovate au fost autoritățile
Un recunoscut climatolog afirmă că, în ciuda faptului că specialiştii au prognozat inundaţiile în Spania, autorităţile nu au transmis avertizările lor decât atunci când zeci de persoane au fost surprinse de viituri. În plus, nu au fost pregătite pentru gravitatea situaţiei.
-
O femeie a murit în fața spitalului după ce a stat 6 ore la Urgențe și medicii au trimis-o acasă pentru că nu avea „nimic grav"
Anchetă la Spitalul din Slatina, după ce o femeie de 70 de ani a decedat în fața unității medicale, imediat după ce a fost trimisă acasă de medici. În ajutorul victimei a sărit un echipaj de la ambulanță și a încercat s-o resusciteze, dar din nefericire ea nu a mai putut fi salvată.
-
Throning, noua modă toxică în relații. Cum își aleg partenerii tinerii din Generația Z
O nouă tendință ia amploare în lumea relațiilor: „throning-ul" sau căutarea deliberată a unui partener cu statut social „superior" doar pentru a urca pe scara popularității. Fenomenul, specific Generației Z, transformă relațiile romantice într-o simplă strategie de marketing personal.
-
Mutare de ultimă oră în dosarul lui Dan Diaconescu: Un expert criminalist ar putea schimba cursul procesului
Se cere audierea unui expert criminalist și reaudierea unei martore, în dosarul în care Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, este acuzat de act sexual cu un minor.
-
Există Viața de Apoi? Doua AI avansate au fost puse să dezbată acest subiect. Răspunsul final este unul uimitor
De când primii oameni au învățat cum să comunice am dezbătut ce se întâmplă după ce mori, exista sau nu ceea ce se cheama "lumea cealaltă".
-
Apariția "ouălor extraterestre" pe râuri alertează Europa. Ce sunt de fapt coloniile gelatinoase și de ce s-au sesizat ecologiștii
Țările de Jos au descoperit o pungă portocalie strălucitoare misterioasă într-unul dintre canalele sale. A priori, au considerat că este inofensivă, deși ecologiștii locali au catalogat-o ca fiind „ciudată" și se temeau că ar putea fi „saci de ouă extraterestre", ceea ce le-a sporit îngrijorarea cu privire la o posibilă epidemie care să afecteze atât țara olandeză, cât și alte colțuri ale Europei.
-
Polemică între OMS și țările UE pe tema accesului la îngrijire a persoanelor transgender
Potrivit unei noi hărți a sănătății publicată de TGEU, o organizație non-profit care militează pentru drepturile și bunăstarea persoanelor trans., aproape jumătate din Uniunea Europeană, 12 din 27 de state membre nu respectă liniile directoare ale Organizației Mondiale a Sănătății pentru recunoașterea identităților transgender.
-
Lumea Politică: Marcel și Roxana Ciolacu au făcut partajul. Cine ar putea ajunge Prima Doamnă în caz de victorie în alegeri
Până acum s-a tot discutat despre divorțul dintre Marcel Ciolacu și soția sa. Marcel Ciolacu a reușit să se eschiveze și să nu fie întrebat direct. A negat relația cu Simona Docuz, despre care presa a speculat că ar fi amanta premierului. Cu abilitate, Ciolacu a reușit să evite subiectul și a generat și mai multe speculații pe această temă.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Două terorii ale conspirației legate de inundatiile din Valencia: Pedeapsa HAARP după ce Spania a refuzat sa mai ajute Israel si previziunea dintr-un serial de succes
- 2.Un e-mail al lui Rockefeller din 2002 prezintă Agenda Armageddon și tranziția către o Lume Nouă. Dovada că documentul e autentic
- 3.Dan Dungaciu, afirmații șocante: Occidentul a blocat proiectul unionist, pentru că era împotriva înțelegerii sale cu Rusia asupra Moldovei. României i s-a dat peste mână
- 4.Dezvăluiri despre ce se întâmplă cu adevărat pe cer referitor la Chem Trails
- 5.Avocatul german Dr. Reiner Fuellmich care voia sa faca un Nurmberg al Pandemiei e persecutat în închisoare
- 6.Claudiu Târziu îl face praf și pulbere pe George Simion printr-o scrisoare adresată membrilor de partid
- 7.Nașul vaccinurilor aruncă bomba: "Am experimentat pe orfani și copii cu dizabilități!"
- 8.Afaceri imobiliare între familiile Ciolacu și Grindeanu. Cine este intermediarul pentru casele construite la Timișoara
- 9.Conspirațiile din jurul morții lui Burebista
- 10.Banii ies din țară pe ușa din dos: românii cheltuiesc tot mai mult pentru bunăstarea altora
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu