Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dosarul "Spaga Ofiterului": Bogdan Mihail Savin, proprietarul Ager, este cel căruia i s-ar fi cerut mita de 1,1 milioane

Postat la: 03.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Afaceristul este anchetat într-un dosar de înșelăciune cu prejudiciu de 3 milioane de euro. Dosarul este instrumentat de procuroarea Parchetului General, Elena Iordache, și polițistul Marius Fleancu.

Polițistul ar fi promis în schimbul banilor să instrumenteze cazul astfel încât să fie clasat. În plus, polițistul i-ar fi promis afaceristului și sprijinul superiorilor săi. Polițistul Marius Fleancu a fost arestat sâmbătă de Tribunalul București, la cererea DNA, fiind acuzat de luare de mită și trafic de influență.

Bogdan Mihail Savin este un om de afaceri care în 2007 a vândut Poliției mașini Logan în valoare de 70.000 de euro. Firma Ager Leasing, cea care a vândut Loganurile Poliției, a intrat în insolvență în 2017 iar dosarul în care tranzacția a fost anchetată, a fost clastat de DNA în 2010.

Savin ar fi făcut nenumărate afaceri cu statul, consemnate de presă, cum ar fi contracte cu Nucleareletrica de peste 6 milioane de euro. Potrivit topului Forbes de acum 10 ani, Bogdan Mihail Savin avea o avere de 10 milioane de euro și afaceri în IT și leasing. El a sponsorizat PDL, pe vremea președintelui Traian Băsescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE