Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Documente confidențiale ale UE dezvăluie mii de decese cauzate de vaccinurile Pfizer-BioNTech Covid

Postat la: 25.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Documentele publicate de BioNTech către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) dezvăluie mii de decese și zeci de mii de evenimente adverse grave în rândul persoanelor care au primit "vaccinul" Pfizer-BioNTech mRNA Covid-19.

Toate injecțiile au fost administrate într-o perioadă de timp în care producătorii de vaccinuri au insistat că nu au văzut "semnale de siguranță".

Datate 18 august 2022, documentele, care au fost marcate ca fiind "confidențiale", arată că, în mod cumulativ, în timpul studiilor clinice și al perioadei de postcomercializare până la 18 iunie 2022, au fost înregistrate în total 4.964.106 evenimente adverse.

Documentele au inclus, de asemenea, un apendice cu detalii suplimentare cu privire la particularități despre evenimentele adverse identificate.

Relatează The Defender: În rândul copiilor cu vârsta sub 17 ani, au fost raportate 189 de decese și mii de evenimente adverse grave.

Documentele prezintă date colectate între 19 decembrie 2021 și 18 iunie 2022 (perioada "PSUR #3"), pe lângă datele cumulative privind evenimentele adverse și decesele care au avut loc în rândul celor care au primit vaccinul în timpul studiilor clinice și în perioada de după punerea pe piață, începând din decembrie 2020 până la 18 iunie 2022.

În această perioadă, Pfizer-BioNTech a declarat că nu a identificat aproape niciun semnal de siguranță și a susținut că vaccinul a demonstrat o "eficacitate" de peste 91%.

Referindu-se la documente, Brian Hooker, Ph.D., P.E., director senior de știință și cercetare pentru Children's Health Defense, a declarat pentru The Defender:

"Aceste rapoarte de evenimente adverse sunt "ieșite din tipare", cu rapoarte de miocardită la peste 10.000 și rapoarte de pericardită la peste 9.000.

"Din punct de vedere istoric, știm că aceasta ar fi o subestimare a cifrelor reale. Este criminal ca EMA să mențină acest vaccin pe piață".

Potrivit unei analize realizate de comentatorul și autorul Daniel Horowitz, procentul de evenimente adverse clasificate ca fiind grave a fost "mult peste standardul pentru semnalele de siguranță, stabilit de obicei la 15%", iar femeile au raportat evenimente adverse de trei ori mai mult decât bărbații.

Șaizeci la sută dintre cazuri au fost raportate cu "rezultat necunoscut" sau "nerecuperat", ceea ce sugerează că multe dintre leziuni "nu au fost trecătoare", a spus Horowitz.

Cel mai mare număr de cazuri a avut loc la grupa de vârstă 31-50 de ani, dintre care 92% nu aveau comorbidități, ceea ce face foarte probabil ca vaccinul să fi fost cel care a cauzat "astfel de leziuni generalizate și bruște".

Au fost înregistrate 3.280 de decese în rândul beneficiarilor de vaccinuri în perioada cumulată combinată, incluzând testele clinice și postcomercializare, până la 18 iulie 2022.

Potrivit lui Horowitz, documentele "arată că Pfizer știa de timpuriu despre un nivel îmbolnăvitor de leziuni", dar a continuat să distribuie vaccinul COVID-19.

Documentele nu fac parte din așa-numitele "documente Pfizer" în curs de publicare în SUA, ordonate de instanță, ci, potrivit lui Horowitz, sunt documente de farmacovigilență solicitate de EMA, autoritatea de reglementare a medicamentelor din UE.

Documentele au fost puse la dispoziția unui blog austriac de știință și politică, TKP, în urma "unei cereri FOIA [Freedom of Information Act] din partea unui cititor anonim". Acestea au fost publicate ulterior, la 4 martie. Cu toate acestea, după publicare, se pare că niciun organ de presă european de limbă engleză nu a relatat despre ele.

Prin urmare, acestea au rămas sub radar până recent, când mai mulți bloggeri independenți de limbă engleză au descoperit și publicat documentele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE