Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul membru al CA al JP Morgan care a anunțat că o să denunțe infractiunile familiei Biden a fost găsit mort la Chicago!

Postat la: 29.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un membru de rang înalt al consiliului de administrație al JP Morgan și miliardarul care a promis să expună dovezi condamnabile privind infracțiunile financiare în care sunt implicați Joe și Hunter Biden a fost găsit mort în Chicago, în urma unor răni provocate de "un obiect contondent".

Anchetatorii au confirmat că James Crown, un om de afaceri și fost agent de informații care a fost considerat cândva parte din "cercul intim" al lui Barack Obama, a fost ucis duminică, în ziua în care împlinea 70 de ani, în urma unui "accident de mașină".

În ciuda naturii îngrozitoare a rănilor suferite, moartea lui Crown a fost rapid declarată accident de către medicul legist din Pitkin County, iar ancheta a fost închisă.

În februarie, Dr. Gal Luft, co-directorul Institutului pentru Analiza Securității Globale, cu sediul la Washington, ar fi urmat să dezvăluie informații explozive despre familia Biden. Apoi a dispărut în circumstanțe misterioase.

Mai mult, The New York Post a dezvăluit că Luft se afla în posesia unor informații explozive: cineva vindea informații sigilate ale forțelor de ordine din SUA unor persoane din China.

Avocatul a susținut că Ye Jianming, fondator și președinte al CEFC-USA, o organizație non-profit creată de China Energy Fund Committee, i-a spus lui Luft că Hunter Biden avea un informator în cadrul FBI. Aceștia au plătit o mulțime de bani pentru a furniza informații sigilate de aplicare a legii. Această cârtiță a FBI se pare că se numea "One-Eye".

Luft părea să fie pe punctul de a arunca în aer ancheta privind afacerile familiei infracționale Biden. Dar luna aceasta s-a întâmplat ceva foarte convenabil care a fost în beneficiul familiei.

 

 

Săptămâna trecută, People's Voice a dezvăluit povestea unui denunțător mort al Burisma Energy, după ce fostul procuror federal Rudi Giuliani a discutat despre soarta acesteia în timpul unui interviu.

Potrivit lui Giuliani, contabila, care era soția șefului Burisma a fost, de asemenea, găsită moartă în circumstanțe suspecte, era pregătită și dispusă să predea transferurile bancare internaționale extrem de compromițătoare ale Burisma.

Deci, ce știa James Crown, directorul JP Morgan și membru al cercului intim al lui Obama, despre Biden?

În iunie 2019, o navă deținută de JP Morgan Chase a fost confiscată într-o captură de cocaină în valoare de 1,3 miliarde de dolari.

În luna mai a acestui an, e-mailurile lui Jeffrey Epstein făcute publice au dezvăluit influența pe care pedofilul condamnat o avea asupra directorilor JP Morgan, precum și asupra unor celebrități, inclusiv Bill Gates, și a elitelor politice.

Și tot în luna mai, fostul șef al băncii JP Morgan, Jes Staley, a fost acuzat că a violat "agresiv" o victimă minoră a lui Jeffrey Epstein "cu permisiunea acestuia".

Insulele Virgine americane au anunțat, de asemenea, luna trecută că nu l-au putut găsi pe cofondatorul Google, Larry Page, pentru a-l cita în procesul intentat împotriva JP Morgan Chase pentru că "a permis rețeaua de trafic sexual a lui Epstein".

La 27 decembrie, procurorul general de atunci al Insulelor Virgine, Denise George, a intentat un proces de 30 de pagini, puternic redactat, împotriva JP Morgan Chase, acuzând banca că a "facilitat, susținut și ascuns" rețeaua de trafic de persoane a lui Epstein.

Iar în 2019, o citație a marelui juriu a ordonat JP Morgan să furnizeze mărturii și documente despre o serie de afaceri ale lui Hunter Biden - precum și informații din dosarele sale despre fratele președintelui, James.

Citația, care a venit în plină campanie prezidențială a lui Joe Biden, a enumerat o serie de afaceri ale lui Hunter Biden, inclusiv parteneriatul Rosemont Seneca pe care l-a format.

Scrisoarea către JP Morgan identifică Bank of China ca fiind "Banca inițiatoare sau beneficiară" în scrisoare.

Ceea ce este foarte interesant, având în vedere că Biden a fost surprins la microfon în acest weekend lăudându-se în fața președintelui Indiei că a vândut o mulțime de secrete de stat unor interese străine.

De fiecare dată când Biden este surprins la microfon spunând ceva profund incriminator, mass-media mainstream sare în ajutorul său și îi găsește scuze.

Aparent, faptul că Biden a recunoscut în fața unui alt lider mondial că a profitat de rolul său vânzând secrete de stat este doar o altă "gafă".

Biden se luptă cu scandaluri pe mai multe fronturi, iar mass media mainstream găsește din ce în ce mai greu să continue să-l acopere pe el și familia sa. Pe măsură ce cadavrele continuă să se adune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE