Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluire incendiară: Cum a luat Viorica Dăncilă toată puterea în PSD

Postat la: 27.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În interviul difuzat de Realitatea.tv, Liviu Dragnea a spus că mulţi dintre reprezentanţii partidului erau contactaţi şi li se propuneau, "în funcţie de profilul realizat de SRI," că li se cuvine partidul pentru ca ei să fie şefi.

Liviu Dragnea a mai mărturisit că lui Paul Stănescu i s-a propus fie partidul, fie prietenia cu Liviu Dragnea. "Paul a ales partidul," a mai precizat fostul preşedinte al PSD.

"Cu doamna Dăncilă rețeta era în felul următor. Cu Liviu e o problemă, nu se poate, e prea prins pe chestia asta cu serviciile, sunt minciuni, nu sunt lucruri reale, lăsaţi-l mai uşor. Doamna Dancilă, dumneata chiar eşti o femeie capabilă şi chiar ar trebui să îţi asumi mai multă putere politică până la urmă. V-o fi pus dumnealui premier, însă e pe merit. Lăsaţi-l că o să avem noi grijă de el, o să fie condamnat şi gândiţi-vă să luaţi partidul", a povestit Liviu Dragnea în interviu.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, recunoaște că în PSD prietenii i-au organizat în urmă cu doi ani un puci.

"Ăsta a fost puciul organizat acum 2 ani de zile împotriva lui Liviu Dragnea. I-au vrut nu doar funcția, ci capul, inima. Sunt oameni pe care i-a băgat în casă, li se destăinuia, petreceau Crăciunul și Revelionul, stăteau la masă cu el când fiul lui s-a căsătorit, cu care a fost la pescuit. Au pus la cale un puci ca să te facă praf. Au primit ordin să pună mâna pe acest partid, iar noi ne chinuim să îl recuperăm", a declarat Codrin Ștefănescu.

Se ştie în PSD, cu şase luni înainte de arestarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă nu mai răspundea la telefonul preşedintelui de partid, a celei care a pus-o. A fost preluată de „băieţi." În apropierea sa a apărut Ică Voinea şi Cristian Burci, deveniţi nedespărţiţi. Aceştia au fost paraşutaţi în guvern. Se bănuie de cine. Cert este că Dăncilă şi-a intrat în rol. A plecat din poziţia de lider, tot printr-un puci.

În seara zilei când Liviu Dragnea a fost arestat (fostul ei protector), Viorica Dăncilă a mărturisit uşurată că au fost ani când s-a simţit manipulată. Astăzi, conform unor surse de presă, Ică Voinea e tot apropiat a Vioricăi Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE