Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Depopularea ca plan: Un studiu al lui Bill Gates "prezice" o prăbușire bruscă și ireversibilă a populației globale DOCUMENTE

Postat la: 26.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou studiu important finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates a constatat că populația globală este pe cale să se prăbușească din cauza "ratelor reduse de fertilitate" din țările occidentale.

Studiul, publicat în revista medicală The Lancet, a constatat că 155 din 204 țări vor cunoaște un colaps demografic până în anul 2050, deoarece ratele de fertilitate continuă să scadă.

Studiul finanțat de Gates notează că, începând din 2021, "rata totală de fertilitate" la nivel mondial a fost de 2,23, situându-se doar puțin peste nivelul de 2,1 copii pe femeie necesar pentru a menține creșterea populației.

Cu toate acestea, această cifră a scăzut de la o cifră sănătoasă de 4,84 în 1950, iar cercetătorii prevăd că numărul va continua să scadă până la 1,83 în 2050 și va coborî până la 1,59 până în 2100.

Studiul notează că, până la acea dată, doar 26 de țări vor avea rate de natalitate care vor depăși numărul de persoane care mor, "cea mai mare parte a lumii urmând să treacă la un declin natural al populației".

O scădere a populației ar marca pentru prima dată în șapte secole un astfel de eveniment.

 

 

Ultima dată când s-a întâmplat a fost după ce pandemia de ciumă bubonică Moartea Neagră a ucis până la 50 de milioane de oameni la mijlocul anilor 1300, reducând populația globală de la 400 de milioane la 350 de milioane.

Comentând studiul, coautorul acestuia, Dr. Natalia Bhattacharjee, a declarat că scăderea ratelor de fertilitate va schimba radical lumea prin "reconfigurarea completă a economiei globale și a echilibrului internațional al puterii și va necesita reorganizarea societăților".

Aprovizionarea cu alimente a SUA a fost inundată cu medicamente pentru depopulare cu intenția de a steriliza în mod discret și înșelător majoritatea rasei umane, potrivit unei persoane din interiorul Fundației Gates, care a recunoscut că vaccinurile cu ARNm, țânțarii și producția de alimente ale lui Bill Gates fac parte dintr-un atac eugenic pe mai multe fronturi împotriva rasei umane.

Acest plan malefic este în lucru de ani de zile, iar acum îl vedem desfășurându-se sub ochii noștri în toate detaliile sale psihopatice.

Numărul de spermatozoizi la bărbații din America de Nord, Europa și Australia scade atât de rapid încât majoritatea bărbaților din aceste țări vor fi infertili până în anul 2060, potrivit unei noi cercetări tulburătoare a Universității Ebraice din Ierusalim.

Numărul de spermatozoizi la bărbații din țările occidentale a scăzut cu 50-60% între 1973 și 2011, potrivit noului studiu, tendința urmând să continue până când bărbații vor fi complet infertili.

Interesant este faptul că studiul, care a analizat datele privind numărul de spermatozoizi a peste 40.000 de bărbați, nu a constatat nicio scădere a numărului de spermatozoizi la bărbații din Africa, America de Sud și Asia - părți ale lumii mai puțin dominate de Big Pharma, OMG-uri și "alimente" toxice, prelucrate comercial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE