Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dealerii de Adrenochrom prinși în timp ce dezvăluiau viața de lux pe care o duc ca urmare a traficului cu copii si recoltarea organelor acestora

Postat la: 22.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorii de la Planned Parenthood au fost prinși în timp ce recoltau organe și părți ale corpului copiilor pentru elitele VIP - și se lăudau cu obiectele de lux și cu stilul de viață luxos pe care li-l permite comerțul cu copii morți, dezvăluie Planet Today, citand canalul Rumble Voice of the People.

Dr. Mary Gatter, directoarea filialei din Los Angeles a Planned Parenthood, a fost surprinsă pe o înregistrare video în timp ce negocia prețul unor părți de corp foarte specifice, preferate de elitele care folosesc organe pentru productia de adrenocrom.

Această înregistrare video este deosebit de revelatoare, deoarece Dr. Gatter confirmă în mod specific că este dispusă să ofere perechi de timus și ficat potențialului cumpărător. De asemenea, ea confirmă că are colegi în alte părți ale Californiei care vând aceleași părți ale corpului către cumpărători de elită.

Conform literaturii medicale revizuite de colegi, timusul și ficatul sunt cele două organe principale utilizate în producerea adrenocronului. Glanda timus este un organ mic care produce mai mulți hormoni, inclusiv insulina, și care reglează, de asemenea, adrenalina. Timusul influențează, de asemenea, funcțiile ficatului prin intermediul axei hipotalamus-hipofiză-gonade.

Nu este surprinzător faptul că doctorul Gatter a fost prins negociind prețul acestor părți ale corpului în Los Angeles, patria Hollywood-ului. Actorul Jim Caviezel, care a interpretat rolul lui Iisus în filmul epic "Patimile lui Hristos" al lui Mel Gibson, a recunoscut oficial că elitele de la Hollywood folosesc adenocrom pentru intinerire si intretinere.

Caviezel a apărut la Conferința Clay Clark's Health and Freedom de lângă Tulsa, Oklahoma, în noiembrie, și a abordat problema traficului de copii la Hollywood, dezvăluind că elita industriei de divertisment "violează și ucide" copii pentru adrenocromie. Potrivit lui Caviezel, care își promova noul film Sound of Freedom, elitele de la Hollywood sunt dependente de adrenocrom și au o retea de traficanti care "eviscerează copii de vii" pentru a-și lua doza de drog care este eliberat ca substanță chimică în corpul copiilor traumatizați și îngroziți.

Caviezel nu este singura celebritate care trage un semnal de alarmă cu privire la viciile macabre ale elitei. În 2016, e-mailurile WikiLeaks au confirmat ceea ce mulți oameni bănuiau de mult timp - Hillary Clinton se închină lui Moloch, zeul păgân al sacrificiilor de copii. Iar Mel Gibson, care l-a regizat pe Caviezal în "Patimile lui Hristos" și care lucrează acum la "Sunetul libertății", a denunțat, de asemenea, în mod oficial, Hollywood-ul ca fiind un "bârlog de paraziți" care "se ospătează cu sângele copiilor".

Studiourile de la Hollywood sunt "îmbibate în sângele unor copii nevinovați", potrivit lui Gibson, care a afirmat că consumul de "sânge de bebeluș este atât de popular la Hollywood încât funcționează practic ca o monedă de schimb".

"Este un secret deschis la Hollywood", a continuat el. "Acești oameni au propriile lor învățături religioase și spirituale și propriile lor cadre sociale și morale. Ei au textele lor sacre - sunt bolnave, credeți-mă - și nu ar putea fi mai în dezacord cu ceea ce reprezintă America." O celebritate nu poate vorbi împotriva sistemului fără a fi redusă la tăcere și pedepsită. De atunci, cariera lui Gibson nu a mai fost aceeași.

Am văzut cum s-a întâmplat de atâtea ori până acum. În ultima vreme, Nicole Kidman și Lindsay Lohan au vorbit și ele despre pedofilia de la Hollywood, înainte de a da înapoi, de a încerca să-și acopere urmele și de a pretinde că nu au spus niciodată ceea ce au spus. Lohan și Kidman înțeleg natura consecințelor pentru cei care mușcă mâna care îi hrănește.

Prieteni apropiați ai lui Chris Cornell, Chester Bennington, Coolio și Anne Heche au ieșit la înaintare cu povești remarcabil de asemănătoare, dezvăluind că vedetele lucrau la demascarea rețelei de pedofilie din inima industriei muzicale - iar acest lucru i-a costat viața.

Directorul de comunicare strategică de la Planned Parenthood a fost găsit mort în aprilie, după ce poliția a descoperit dovezi ale existenței unei rețele de pedofilie la domiciliul său. Tim Yergeau, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Connecticut din cauza unei aparente sinucideri, la scurt timp după ce a fost implicat de poliție într-o anchetă privind sexul cu copii.

În luna decembrie a anului trecut, Bill Taverner, un director al Planned Parenthood, a afirmat că, în opinia sa, copiii ar trebui tratați ca "ființe sexuale" din momentul în care ies din uter. Vorbind cu un intervievator în 2012, Taverner a susținut că pornografia online ar putea fi "utilă" pentru tineri.

După ce Vocea Poporului a expus convingerile satanice ale lui Taverner, Fox News Digital a dezgropat declarații similare îngrozitoare de la Centrul pentru Educație Sexuală al lui Taverner, un document, intitulat "Fundamentele predării sexualității", susținând că "sexualitatea face parte din viață la toate vârstele și în toate etapele. Bebelușii, bătrânii și toți cei aflați între ele pot experimenta sexualitatea".

Planned Parenthood este, de asemenea, un furnizor original de materiale de pregătire destinate copiilor, încurajând copiii prepuberi să ia hormoni pentru a "pune pubertatea în așteptare".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE