Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De la cine a pornit fake-news-ul arestarii lui Dragos Titea, din ministerul Transporturilor

Postat la: 30.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri seara, presa a relatat despre perchezitiile pe care procurorii le-au avut in dosarul Romatsa. O parte a presei a relatat in mod eronat ca Dragos Titea, secretar de stat in Ministarul Transporturilor ar fi fost arestat in acest dosar. Titea, in realitate a fost invitat la parchet de catre procurori, iar audierea sa a fost foarte scurta, intrucat in perioada de referinta el nu facea parte din boardul Romatsa, ceea ce s-a si consemnat intr-o declaratie:

"Având în vedere articolele apărute în media, în ultimele ore, cu privire la persoana mea și calitatea pe care o am în Ministerul Transporturilor și ca reprezentant al Guvernului României, pentru buna și corecta informare a opiniei publice, dar și a tuturor celor interesați, fac următoarele precizări: Am fost invitat de către organele de specialitate ale statului, care au desfășurat o activitate specifică la sediul Romatsa, să merg (în cursul zilei de azi sau mâine) să dau o declarație în respectiva speță. Subliniez faptul că am mers de bună voie la sediul organelor de cercetare penală, de îndată ce am fost chemat. Am acordat și voi acorda tot sprijinul anchetatorilor cu privire la solicitările dânșilor. În perioada la care fac referire organele de anchetă, aveam raporturile de muncă suspendate cu Romatsa. Întăresc ideea că voi colabora cu anchetatorii ori de câte ori voi fi solicitat și voi da curs oricărei invitații pe care o voi primi de la aceștia."

Imagini pentru elena petrascu transporturi

Din informatiile Ziuanews, stirea falsa cu arestarea lui Dragos Titea a pornit de la Elena Petrașcu (in foto sus) secretar general al Ministerului Transporturilor, cea care se afla in conflict deschis cu secretarul de stat Dragos Titea, cunoscuta ca "pupila lui Sova". Petrascu este cea care a informat acea parte a presei la care facem referire la icneputul articolului ca secretarul de stat Dragos Titea a fost "saltat de procurori" in Dosarul Romatsa. Conflictul dintre cei doi a inceput imediat cum Titea a fost numit secretar de stat in noiembrie 2018. Reamintim ca Dragos Titea a mai fost secretar de stat la Transporturi si in trecut, iar la Romatsa se afla in CA incepand cu martie 2017 si pana in prezent. Elena Petrascu este fosta sefa de cabinet a lui Lucian Sova, adusa de la Posta Romana in februarie 2018 de catre fostul ministru al Transporturilor. Numirea acesteia a fost considerata "incompatibila cu functia" si la un moment dat "a fost in carti" pentru sefia CN Aeroporturi Bucuresti SA. La scurta vreme dupa numire, Petrascu a fost considerata "eminenta cenusie" de la Transporturi, fiindca ea conducea de fapt itele ministerului in locul lui Sova, situatie care se petrece pana in ziua de azi, cu atat mai mult cu cat ministerul are un ministru interimar "aerian", in persoana Rovanei Plumb.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE