Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Datele autopsiilor confirmă o miocardită fatală pricinuită de vaccinurile Covid dar nu și de infecția cu SARS-Cov-2!

Postat la: 30.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atât boala Covid-19, cauzată de infecția cu SARS-CoV-2, cât și vaccinarea împotriva Covid-19, aparent pentru a preveni infecția cu SARS-CoV-2 și morbiditatea severă legată de Covid-19, au fost asociate cu dezvoltarea miopericarditei, adică inflamația mușchiului cardiac propriu-zis (miocardita) sau a sacului de suspensie al acestuia (pericardită).

Această scurtă trecere în revistă demonstrează, pe de o parte, asocierea discutabilă dintre infecția cu SARS-CoV-2 și miopericardită și, pe de altă parte, asocierea solidă dintre vaccinarea COVID-19, în special cu vaccinuri cu ARNm, și miopericardită, inclusiv studiul cazurilor fatale la autopsie. Relația directă dintre infecția cu SARS-CoV-2 și miocardita rămâne cel puțin subtilă. Datele ecologice recente, de cohortă controlată retrospectiv și de autopsie nu susțin o asociere.

Lipsa generală a dovezilor privind un "sindrom specific de miocardită cu SARS-CoV-2" în studiile autopsice specifice ale deceselor suspectate de miocardită este în concordanță cu rezultatele studiilor necropsice generale ale deceselor din seria COVID-19. Aceste investigații au stabilit că infecția SARS-CoV-2 care a dus la decesul cauzat de COVID-19 este, așa cum sugerează și numele, o boală respiratorie.

"Nu au putut fi recunoscute în afara plămânilor nicio descoperire patologică evidentă care să poată fi atribuită infecției cu SARS-CoV-2... în afara tractului respirator, infecția cu SARS-CoV-2 nu induce nicio patologie majoră... în cazurile fatale".

O analiză sistematică a datelor raportate în principal în mod spontan din Marea Britanie, SUA și Uniunea Europeană/Spațiul Economic European (UE/SEE), de la lansarea vaccinului până la jumătatea lunii martie 2022, a constatat că 0,22% (n=30) din cele 13.571 de miocardite sau pericardite asociate cu vaccinul Covid au fost fatale. Aceste date sunt completate de o literatură mult mai mică, dar în creștere, privind autopsiile.

Datele limitate de necropsie care caracterizează decedații cu miocardită și miopericardită asociate cu vaccinul COVID-19 afirmă în mod repetat patologii cardiace direct atribuibile unei vaccinări foarte recente. Acest lucru contrastează cu lipsa dovezilor epidemiologice sau autopsice definitive ale unei singure miocardite datorate infecției cu SARS-CoV-2, așa cum au observat Caforio et al:

'Nu există dovezi solide privind rolul CoV-2 în infectarea directă a miocitelor cardiace care să conducă la miocardita indusă de virus la pacienții... Până în prezent, nu există încă dovezi definitive de EMB [biopsie endomiocardică]/autopsie care să demonstreze că CoV-2 provoacă leziuni directe ale cardiomiocitelor în asociere cu miocardita histologică.

Tabelele 1-3 detaliază rezultatele autopsiei publicate în cazul a șase cazuri fatale de miocardită asociată cu vaccinul anti-Covid mRNA. Etiologiile cazurilor 1 și 2 au fost cele mai consistente cu o "miocardită toxică" mediată de epinefrină, în timp ce cazurile 3-6 au avut o miocardită hiperinflamatorie. În cele din urmă, după o investigație amănunțită, fiecare caz a fost considerat o miocardită fatală cauzată de vaccinul Covid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE