Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crucea Roșie Americană începe să amâne donatorii de sânge care au avut vaccinul Covid

Postat la: 21.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Crucea Roșie Americană întreabă acum donatorii de sânge dacă au primit vreodată vaccinul Covid mRNA, în timp ce consecințele dezastruoase ale vaccinului dezastruos continuă să se răspândească în societate.

Donatorii de sânge care răspund afirmativ la această întrebare sunt sfătuiți să sune înainte pentru a vedea dacă mai sunt eligibili pentru a dona sânge.

Rogan O'Handley (DC Draino), un fost avocat de divertisment de la Hollywood devenit comentator conservator, a scris pe X: "Crucea Roșie americană întreabă acum donatorii de sânge dacă au primit vreodată vaccinul Covid. Dacă răspundeți afirmativ, vor să sunați înainte pentru a vedea dacă mai sunteți eligibil Credeam că vaccinul este "sigur și eficient"? Ce informații ne ascund?"

 

 

Site-ul Crucii Roșii Americane își clarifică poziția, precizând că urmează îndrumările FDA pentru eligibilitatea donării de sânge după vaccinarea cu Covid-19. Timpul de amânare poate varia în funcție de tipul de vaccin administrat. Donatorii care au fost inoculați cu un vaccin inactivat sau pe bază de ARN de la AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax sau Pfizer nu sunt de obicei amânate, cu condiția să nu prezinte simptome și să se simtă bine în momentul donării.

Potrivit site-ului Crucii Roșii:

Informații privind eligibilitatea pentru vaccinul COVID-19 și donatorul de sânge

Crucea Roșie respectă îndrumările FDA privind eligibilitatea pentru donarea de sânge pentru cei care primesc un vaccin COVID-19, iar timpii de amânare pot varia în funcție de tipul de vaccin pe care îl primește o persoană. Dacă ați primit un vaccin COVID-19, va trebui să furnizați numele producătorului atunci când veniți să donați. La vaccinare, ar trebui să primiți un card sau o copie tipărită care să indice ce vaccin COVID-19 a fost primit și vă încurajăm să aduceți acel card cu dumneavoastră la următoarea donare. În cele mai multe cazuri, nu există un timp de amânare pentru persoanele care au primit un vaccin COVID-19, atâta timp cât nu prezintă simptome și se simt bine în momentul donării. Următoarele orientări de eligibilitate se aplică fiecărui vaccin COVID-19 primit, inclusiv rapelurilor:

Nu există niciun termen de amânare pentru donatorii de sânge eligibili care au fost vaccinați cu un vaccin COVID-19 inactivat sau pe bază de ARN fabricat de AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax sau Pfizer.
Donatorii de sânge eligibili care au primit un vaccin viu atenuat COVID-19 sau care nu știu ce tip de vaccin COVID-19 au primit trebuie să aștepte două săptămâni înainte de a dona sânge.
Dacă aveți o programare programată și trebuie să vă schimbați data donării pe baza îndrumărilor de mai sus, faceți clic aici.
Dacă aveți alte întrebări legate de eligibilitate, vă rugăm să sunați la 1-800-RED CROSS.
Raportul GWP: Această politică a reapărut pe fondul unor discuții aprinse între grupurile care se opun vaccinurilor COVID-19. Aceste persoane pledează pentru o bancă de sânge distinctă, destinată exclusiv celor nevaccinați, temându-se că sângele provenit de la donatori vaccinați ar putea compromite sângele lor "pur". Această cerere subliniază dezbaterea continuă privind siguranța vaccinurilor și implicațiile potențiale asupra practicilor de donare de sânge.

The People's Voice a raportat anterior că medicul chirurg general din Florida, Dr. Joseph A. Ladapo, cere răspunsuri de la Dr. Robert M. Califf, comisarul Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), cu privire la detectarea fragmentelor de ADN al celulei gazdă în vaccinurile COVID-19 cu ARNm dezvoltate de Pfizer și Moderna.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE