Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Contract de 300.000 de dolari pentru răzbunarea lui Qassem Soleimani. Gardienii Revoluției au vrut să-l asasineze pe un înalt oficial american!

Postat la: 11.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Departamentul de Justiţie de la Washington l-a acuzat oficial miercuri pe un membru al Gărzii Revoluţionare iraniene de un complot pentru asasinarea lui John Bolton, consilier pentru securitate naţională al fostului preşedinte american Donald Trump.

Sharam Poursafi, cunoscut şi ca Mehdi Rezayi, în vârstă de 45 de ani, din forţa militară de elită a regimului de la Teheran, a fost inculpat pe motiv că "a încercat să plătească 300.000 de dolari unor persoane din Statele Unite pentru a executa asasinatul la Washington sau în Maryland", a arătat Departamentul.

AFP menţionează că asasinarea lui Bolton, care a fost şi ambasador al SUA la ONU, ar fi fost un act de răzbunare pentru moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis în ianuarie 2020 de o dronă americană în Irak, pe aeroportul internaţional din Bagdad.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE