Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot azi-dimineață: "Eu am violat-o pe Luiza". A fost sau nu tânăra ucisă?

Postat la: 28.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost arestat "omul de casă a lui Gheorghe Dincă", iar dosarul "Caracal" primește o nouă filă. Procurorii DIICOT au anunțat că Ștefan Risipiceanu a oferit declarații cutremurătoare în fața anchetatorilor.

Inițial, Risipiceanu a susținut că este nevinovat, numai că - ulterior - a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu. Totodată, Risipiceanu neagă orice legătură cu uciderea fetei. Ștefan Risipiceanu s-a aflat pe lista anchetatorilor încă din luna august, atunci când Felix Bănilă, fostul șef DIICOT, a dispus întocmirea unui "profil genetic".

„În data de 7 august s-a dispus specialiştilor din Institutul Naţional de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ştefan, si compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum si a profilelor genetice ale inculpatului si victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de par, a urmelor de contact şi a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa si autoturismul inculpatului", a declarat Bănilă, potrivit informațiilor furnizate de a1.ro.
"A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice"

Conform declarațiilor date de Risipiceanu, acesta a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu, acesta spunându-i că e vorba despre "câteva partide de sex". În acel moment, Risipiceanu i-a cerut lui Dincă să îl lase să întrețină, și el, relații sexuale cu Luiza Melencu. Bărbatul este considerat, acum, complicele lui Dincă, anchetatorii încercând să stabilească dacă a fost sau nu implicat în uciderea tinerei.

„E groaznic ce s-a întâmplat acolo. Acea fată a fost supusă la perversiuni sexuale groaznice. Fane a susţinut mult timp că nu-şi aminteşte nimic. Când era întrebat anumite lucruri concrete susţinea că nu mai ştie, că era beat. Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata şi George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex. Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase şi pe el să aibă relaţii cu fata. Cu siguranţă a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi şi participat la uciderea tinerei", au declarat, pentru adevarul.ro, surse din anchetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE