Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune profesorul Gerhard Speckbacher de la Universitatea din Viena despre studiile lui Vlad Voiculescu

Postat la: 31.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In spatiul media a aparut întrebarea dacă ministrul Sănătății, Vasile Vlad Voiculescu, a reușit să își termine studiile la Universitatea din Viena cum afirmă acesta în CV-ul său.

Vlad Vasile Voiculescu, supranumit "Boierul" de colegii săi de la liceul din Pucioasa, a avut o carieră fulminantă în cadrul instituțiilor financiare din Austria fără a avea studii universitare.

"El spune că avea două restanțe la momentul părăsirii facultății, apoi nu mai pomenește deloc acest subiect. În 10 ani de zile ar fi fost exmatriculat, așa cum a pățit Allen Coliban la Universitatea Politehnica din București - a fost exmatriculat pentru că nu a dat examenele la două laboratoare. Într-adevăr poți să finalizezi studiile fără examen de licență, dar dacă nu îți dai toate examenele la timp, ești exmatriculat. La Universitatea din București trebuie să cumperi un semestru de grație și să-ți dai examenele. Dacă nu-ți dai examenele, ești exmatriculat în mai puțin de 3, nu 10 ani, de la orice formă de învățământ universitar la zi din UE. Deci nu a urmat cursuri cu frecvență la zi.", a declarat Horea Mihai Bădău, lector universitar doctor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

„Suntem sceptici cu privire la studiile sale, cu ajutorul cărora deține funcții importante în statul român. În ultimii ani, sistemul de învățământ din țara noastră a luptat împotriva impostorilor cu studii false și teze de doctorat plagiate. Sperăm că ne puteți oferi un răspuns despre această problemă. ", a fost întrebarea pusa de cei de la criticii.ro la Universitatea din Viena care l-a făcut pe profesorul Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher să vorbească:

Univ.Prof. Dr. Gerhard Speckbacher - „Meisterklasse Osteuropa" este un program separat de 1 an pentru studenți talentați din Europa de Est, care nu este oficial diplomă, dar toți studenții care finalizează cu succes acest program (precum domnul Voiculescu) primesc un certificat. După cum se poate vedea din „Diplomurkunde" (certificatul) pe care l-ați atașat, domnul Vlad Vasile Voiculescu a finalizat cu succes „Diplomstudium Betriebswirtschaft".

Ancheta integral AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE