Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CDC a manipulat codurile ICD de pe certificatele de deces pentru a ascunde faptul că vaccinurile mARN Covid sunt o cauză comună de deces

Postat la: 05.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un jurnalist sub acoperire a obținut toate certificatele de deces din Minnesota datând din 2015 și a analizat mai atent codurile ICD (Clasificarea internațională a bolilor) care au fost atribuite de CDC. Se pare că CDC a manipulat codurile ICD pentru a ascunde faptul că vaccinurile covid reprezintă o cauză de deces pe certificatele de deces originale.

Vaccinurile Covid-19 au fost listate ca o cauză a decesului pe certificatele de deces, chiar dacă a existat o presiune sistemică pentru a ignora acest fapt
Certificatele de deces enumeră toate cauzele de deces cunoscute și suspectate (CoD) care au jucat un anumit rol în decesul decedatului. Persoana care completează certificatul de deces scrie o descriere text a cauzelor decesului, dar codurile ICD finale sunt stabilite de birocrația CDC.

Statele trimit toate certificatele de deces la Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) pentru analiză. CDC utilizează algoritmi pentru a potrivi cauzele decesului cu codurile ICD corespunzătoare. Clasificarea internațională a bolilor (ICD) este o listă de clasificare medicală furnizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). ICD există încă din secolul al XIX-lea și servește unei game largi de utilizări la nivel global, oferind cunoștințe esențiale despre amploarea, cauzele și consecințele bolilor și deceselor umane la nivel mondial. ICD standardizează colectarea de date și permite efectuarea de cercetări pe scară largă. Aceasta sprijină sistemele de plată, planificarea serviciilor, administrarea calității și siguranței și cercetarea în domeniul serviciilor de sănătate. În această perioadă a fost utilizată ICD-10 (ediția a 10-a).

Atunci când vaccinul covid-19 a fost lansat prin Operațiunea Warp Speed, CDC a susținut că injecția era sigură. Agențiile guvernamentale au considerat că orice efecte secundare potențiale erau rare sau ușoare. Acest lucru a determinat întregul sistem medical să închidă ochii la orice eveniment advers grav sau letal al vaccinului, într-un mediu medical care a fost stimulat financiar pentru a înșela, într-o cultură care i-a intimidat pe cei care au făcut observații oneste și au tras concluzii obiective cu privire la efectele secundare ale vaccinului.

Cu toate acestea, au existat o mulțime de cazuri în care profesioniștii din domeniul medical nu au putut nega faptul că vaccinurile covid-19 au jucat un rol în decesul unei persoane. În aceste cazuri, vaccinul covid-19 a fost listat ca și cauză a decesului pe certificatul de deces. Cu toate acestea, atunci când CDC a primit certificatele de deces, deseori au ASCUNS rolul vaccinului în producerea decesului. CDC a comis în mod obișnuit o fraudă de date prin refuzul de a atribui codul ICD adecvat pentru efectele secundare ale vaccinului pentru a corespunde cauzei decesului înscrise pe certificatul de deces.

Pentru vaccinurile covid, există doar două coduri ICD-10 care pot explica efectele secundare ale vaccinului - T88.1 și Y59.0. Codul T88.1 se referă la: alte complicații în urma imunizării, neclasificate în altă parte. Codul Y59.0 se referă la: vaccinuri virale ca și cauză a decesului. Există, de asemenea, un cod pentru infecții în urma imunizării (T88.0) și un cod pentru orice vaccin sau substanță biologică, nespecificat (Y59.9). Aceste coduri au fost utilizate în mod corespunzător în trei cazuri în datele certificatelor de deces din Minnesota, deoarece CDC nu a putut ascunde implicarea vaccinului în aceste decese fără a rescrie în mod fundamental certificatele de deces.

Pe un certificat de deces, Y59.0 a fost listat corect. Pacientul a suferit o reacție adversă la vaccinarea cu COVID-19, cu mai puțin de patru ore înainte ca persoana să moară din cauza unui infarct miocardic acut ridicat. Revizuirea patologică a constatat "secțiuni cardiace cu multiple focare de hemoragie miocardică de grosime completă și infiltrat de celule inflamatorii" și "de asemenea, focare de infiltrat de celule inflamatorii în endoteliu și epicard; epicard edematos".

Pe un alt certificat de deces, atât T88.1, cât și Y59.0 au fost codificate în mod corespunzător pentru un certificat de deces care arăta clar că efectele secundare ale vaccinului covid-19 au fost o cauză contributivă a decesului. Aceste exemple arată că CDC avea cel puțin două coduri ICD pentru a clasifica în mod corespunzător decesele care au fost cauzate de vaccinul covid-19. Cu toate acestea, în mai multe ocazii, CDC a ascuns faptul că vaccinul covid-19 a fost o cauză a decesului pe certificatele de deces.

Într-un caz de fraudă, CDC a enumerat U071 (COVID) ca fiind cauza decesului, când certificatul de deces a precizat clar că o a doua doză de vaccin covid a provocat complicații cardiace cu doar zece ore înainte de deces. În loc să abordeze cea mai imediată dovadă, CDC a codificat decesul ca fiind "COVID" - o infecție care fusese rezolvată anterior cu 7 luni înainte de deces.

Într-un al doilea incident, CDC a atribuit codul G931 (leziuni cerebrale anoxice), când certificatul de deces menționa în mod clar că vaccinul a contribuit la deces cu doar o zi înainte de stopul cardiac al persoanei. După injectare, pacientul a suferit de encefalopatie și insuficiență respiratorie acută și apoi a murit în 24 de ore.

Într-un al treilea act de fraudă, CDC a codificat un deces ca fiind I219 "infarct miocardic acut, nespecificat" - chiar dacă certificatul de decesului explica faptul că vaccinarea cu covid-19 a făcut ca individul să se îmbolnăvească cu mai puțin de o săptămână înainte de a suferi infarctul.

Într-un al patrulea caz de ascundere a morții prin vaccinare, CDC a atribuit codul I050 (stenoză mitrală reumatică). Pe certificatul de decesului original, stenoza mitrală moderată și hipertensiunea arterială au fost enumerate ca efecte secundare după ce a fost administrată o a doua doză de vaccin covidic Pfizer la 19/2/2021. Codul T88.1 pentru efectele secundare ale vaccinului ar fi fost codul de diagnostic corect, dar CDC a omis să raporteze adevărul.

În cadrul unui al cincilea caz de fraudă, un infarct miocardic acut a fost codificat (I219) pentru un bărbat de 65 de ani care a murit de un atac de cord la doar 12 zile după ce a primit o injecție cu covidă. Întrucât decesul a survenit la mai puțin de 14 zile de la injecție, bărbatul nu a fost niciodată considerat "complet vaccinat" conform normelor CDC. În consecință, bărbatul a fost considerat o statistică a deceselor "nevaccinate". Moartea sa, ca și a multor altora, a fost folosită ca parte a unui război mai mare împotriva așa-numiților "nevaccinați".

Într-un alt caz de fraudă flagrantă, CDC a codificat W34 (descărcare accidentală și funcționare defectuoasă de la alte arme de foc și arme nespecificate) pentru un pacient care a suferit un infarct miocardic acut în urma unui vaccin de rapel recent cu covidă. Pacientul a suferit de insuficiență respiratorie hipoxică și șoc septic după vaccinare. Conform certificatului de deces original, nu a avut loc niciun accident cu arme de foc.

Al șaptelea caz de fraudă implică un pacient care s-a îmbolnăvit grav de covid, chiar și după ce a luat două doze de vaccin covid-19. CDC a codificat decesul ca fiind U07.1 pentru "sindrom de detresă respiratorie acută de la o infecție anterioară cu covid". În mod ciudat, certificatul de decesului a indicat ca altă cauză vaccinul Moderna covid-19, administrat de două ori, ca fiind cealaltă cauză. Cel puțin, CDC ar fi trebuit să codifice T88.0 pentru "infecție în urma unei imunizări" pentru a documenta infecția mortală de pătrundere. CDC susține că infecția de pătrundere după vaccinare ar fi mai puțin severă, dar acest caz, din păcate, la fel ca multe altele, demontează această propagandă.

Nu numai că CDC ascunde certificatele de deces și manipulează codurile ICD pentru a subraporta în mare măsură decesele provocate de vaccinuri, dar întregul sistem de codificare ICD în sine este inadecvat pentru a identifica patologiile și leziunile subiacente cauzate de vaccinuri. Această investigație arată că oficialii CDC nu sunt calificați să administreze datele epidemiologice ale națiunii, deoarece CDC este obligat să se supună unor narațiuni false și unor stimulente financiare care descurajează raportarea exactă a datelor epidemiologice și a patologiilor care stau la baza deceselor provocate de vaccinuri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE