Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caz uluitor de corupție instituțională la Primăria Sectorului 3. Robert Negoiță se autodenunță la Parchet!

Postat la: 03.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În 2013, Robert Negoiță autoriza o construcție la gura de Metrou Titan pentru SC Tekso Frig Romania SRL, pentru o suprafață de 48 de mp. Acest teren era închiriat de societatea Tekso de la MARIA COCORU, proprietarul terenului în suprafață de 11,23 ha din parcul IOR.

Negoiță a autorizat o constucție cu funcțiunea de spațiu comercial, cu fundație de 10 cm de beton, cu toaletă și vestiar pentru anagajați. Contractul de închiriere dintre Maria Cocoru și Tekso Frog era valabil din 30.06.2013 până în 30.09.2018. În 31 august 2018 același Robert Negoiță autoriza o modernizare a construcției existente, tot pentru Tekso Frig Romania SRL. Totul era controlabil la vremea respectivă, totul era în litera legii.

Acum, același Robert Negoiță ne spune povesti în privința ilegalității construcției existente și pentru care a depus - spune el - o plângere penală. Negoiță se autodenunță la Parchet - sa intelegem de aici - pentru încălcarea legislației construcțiilor. În 2013 era valabilă construcția, în 2018 autoriza modernizarea celei existente, acum nu mai servește intereselor sale din Primărie.

Mai mult decât atât, Metrorex a cerut în 2016 demolarea chioşcurilor din jurul gurilor de metrou. Nimic nu s-a întâmplat. Robert Negoiță a autorizat cel puțin 3-4 chioșcuri care poartă denumirea mărcii Lazopan, deținută de Tekso Frig România. Tekso Frig România și Fiba Trading Company sunt același lucru, mărcile Lazopan și MC Chicken fiind utilizate la chioșcurile autorizate de Negoiță Robert pe raza sectorului 3.

Cazul construcției de la gura de Metrou Titan este unul de abatere a atenției de la un caz uluitor de corupție, care se pregătește în laboratoarele administrative cu privire la exproprierea Parcului Brâncuși. "Totul este o cacealma, totul este o minciună, totul este o dovadă de corupție endemică a Primăriei sectorului 3.", afirma cei care au dt opiniei publice acest caz, insotit de documentul pe care-l prezentam alaturat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE