ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Boris Johnson spune că a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu

Postat la: 04.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul prim-ministru britanic Boris Johnson spune că echipa sa de securitate a găsit un dispozitiv de ascultare în baia sa personală de la Ministerul de Externe din Londra după o întâlnire pe care a avut-o cu prim-ministrul Benjamin Netanyahu.

Numindu-l pe Netanyahu cu porecla Bibi, Johnson, care era ministrul de externe al Regatului Unit la acea vreme, spune că prim-ministrul și-a făcut nevoile în baia din „anexa sa secretă" în timpul unei întâlniri din 2017.

„Bibi a stat acolo o vreme, și ar putea fi o coincidență sau nu, dar mi s-a spus ulterior, când făceau o verificare obișnuită pentru microfoane, că au găsit un dispozitiv de ascultare în toaletă", scrie Johnson în «Unleashed», potrivit Times of Israel.

Când The Telegraph i-a cerut fostului premier britanic mai multe informații, Johnson a răspuns: „Cred că tot ce trebuie să știți despre acel episod este în carte".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE