Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bomba tuturor bombelor! Școala lui Cîțu la Grinnell College din SUA a fost plătită de "Manole" Isărescu?

Postat la: 30.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai intai a aparut întrebarea: cine i-a dat lui Florin Cîțu, la doar 20 de ani, 160.000 de dolari pentru a își plăti studiile de patru ani efectuate la prestigiosul Grinnell College din statul american Iowa? "Foaia matricolă" a premierului a devenit peste noapte vulnerabilitate la securitatea națională!

Ciudat e ca Florin Cîțu studiaza in SUA pe bani grei cu toate nu reușise să intre la ASE! Informațiile intrate în posesia ziarului National "îl indică drept binefăcător al junelui Cîțu pe nimeni altul decât Mugur Isărescu!" Care mai afirma ca "Manole" Isarescu, ca ofiter acoperit al fostei Securitati, "să fi folosit în acest sens fondurile operative ale unei structuri informative românești care încă reușea, în primii ani de după revoluție, să investească în astfel de 'copii' trimiși la studii peste hotare." Florin Cîțu a intrat la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea în anul 1986. Astfel că, după terminarea acestuia, rămâne o "gaură" de doi ani în ceea ce privește educația actualului premier. Cel care ar trebui poate să lămurească la un moment dat dacă a căzut sau nu doi ani la rând, în 1990 și 1991, la examenele de admitere de la Academia de Studii Economice. Și uite cum, cu cât mai repede va spune Cîțu cine i-a plătit cei patru ani petrecuți la Grinnell College, cu atât nu își vor mai consuma structurile contrainformative resursele oricum limitate pe acest subiect cât se poate de delicat pentru securitatea națională, mai mentioneaza sursa citata.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE