Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blasfemie infioratoare. Iisus Cristos folosit ca agent electoral de către USR-PLUS si #Rezist cu sloganul: "M**E PSD!"

Postat la: 07.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe Youtube, la categoria noutăți virale, a fost postat pe 30 aprilie un clip intitulat „Iisus Hristos mesaj pentru români - Ieșiți la vot pe 26 mai!". În clipul respectiv un bărbat care îndemna la vot s-a prezentat astfel: „Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos", iar în încheiere afirma: 26 mai #muiepsd.

„Salutare, români! Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paștele a trecut și ați sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternică și mai puțină corupție...Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva țara! Ieșiți la vot! Pe 26 mai! Aceasta este șansa voastră. Țineți minte: nu toți politicienii sunt corupți. Lupta nu e pierdută! Încă puteți câștiga! Aveți credință! Votați pentru viitorul copiilor voștri. 26 mai #muiepsd", a spus bărbatul în mesajul transmis pe canalul Youtube.

Ideea e că oricât de mult s-ar discuta despre starea în care se găsește nația română, și oricare parte politică ar fi produs acest video, modalitatea prin care încearcă să se câștige electoratul este jalnică... Clipul, care are 84 de secunde și este intitulat "Iisus Hristos are un mesaj pentru români: 26 mai. Nu stați în case! Împreună vom învinge corupția. Ieșiți la vot!", a fost postat marți, a treia zi după Paști, pe toate canalele importante - Youtube, Facebook, Instagram și Reddit.

Autorul postării, un utilizator cu nickul "Nagni", spune că este și producătorul clipului. El susține că actorul care apare în clip a fost plătit cu 30 de dolari. Tot actorul a făcut și înregistrarea video, de editare și plasarea subtitrărilor ocupându-se Nagni. Nu se poate spune, încă, cine este cu adevărat autorul acestui clip video, care cu siguranță va strârni controverse și nici cui folosește cu adevărat în campania electorală.

Faptul că lansarea clipului s-a făcut de pe un cont aproape anonim, denotă clar dorința de adevăraților autori de a nu se expune. Desi oficial nu s-a pronuntat nimeni despre apartenenta acestui clip blasfemiator, el este atribuit aliantei USR-PLUS si miscarii #Rezist. Clipul ar fi finantat de ong-urile din jurul lui George Soros.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE