Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bine ați venit în "Dystopia"! - Supravegherea prin certificate de vaccinare, ID-uri digitale și date biometrice a devenit realitate

Postat la: 25.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Odată cu pandemia, "transformarea digitală" la care atât de mulți analiști se referă de ani de zile, fără a fi exact ce înseamnă, și-a găsit catalizatorul. Un efect major al izolării va fi extinderea și progresia lumii digitale într-un mod decisiv și adesea permanent.
- Klaus Schwab, COVID-19: Marea resetare (p. 153)


Indiferent de originea sau de adevărata letalitate a SARS-CoV-2, pandemia de coronavirus a fost utilizată pentru a pune în aplicare agende mai largi care au fost planificate cu mult timp înainte. Una dintre motivațiile pentru declararea unei pandemii globale a fost aceea de a face posibilă utilizarea pe scară largă a noilor tehnologii, cum ar fi recunoașterea facială, legitimațiile și sistemele de plată digitale, vaccinurile cu ARNm și certificatele de vaccinare.

Artizanii "pandemiei" au recunoscut că noile tehnologii întâmpină adesea rezistență din partea maselor, dar ar putea fi adoptate rapid datorită unei crize de sănătate publică. Ce mod mai bun de a constrânge oamenii să folosească tehnologia care a fost planificată de mult timp pentru a înrobi omenirea decât ținându-i ostatici ai unui virus "mortal" care îi face pe oameni să se teamă pentru viața lor? Încă de la începutul crizei COVID-19, omenirii i s-a spus că lumea nu va putea reveni la normal fără o vaccinare globală împotriva coronavirusului. Ni s-a spus chiar că unele lucruri nu se vor reintoarce niciodata la normal. De fapt, oamenii și organizațiile din spatele unor exerciții precum Crimson Contagion și Event 201 au plănuit în secret să remodeleze lumea după imaginea lor tehnocratică, folosind pretextul pandemiei pentru a-și pune în aplicare planurile.

Timp de decenii, Hollywood, un partener major în promovarea agendei globaliste, a condiționat oamenii să accepte supravegherea omniprezentă prin filme precum "Enemy of the State", "Eagle Eye" și "Minority Report". Societățile descrise în aceste filme distopice sunt acum o realitate, spun autorii analizei.

Certificatele de vaccinare vor schimba viitorul muncii și al călătoriilor

Digital Vaccination Credential Initiative

La 14 ianuarie a fost anunțată Inițiativa pentru Acreditarea Vaccinării (Vaccination Credential Initiative - VCI), o coaliție largă de corporații din domeniul sănătății și tehnologiei. VCI combină eforturile unor companii precum Microsoft, Oracle și Mayo Clinic în scopul standardizării accesului digital la dosarele de vaccinare. VCI beneficiază, de asemenea, de sprijinul Forumului Economic Mondial (de exemplu, Klaus Schwab și Marea Resetare a acestuia) prin intermediul Fundației The Commons Project și al proiectului său Common Pass.

Cum funcționează sistemul Common Pass

Common Pass este o "platformă interoperabilă la nivel global pentru ca oamenii să își documenteze statutul COVID-19 (declarații de sănătate/teste PCR/vaccinări) pentru a satisface cerințele de intrare în țară, protejând în același timp confidențialitatea datelor lor de sănătate". Cu alte cuvinte, este un sistem digital de urmărire conceput pentru a împiedica oamenii să călătorească dacă nu sunt la zi cu vaccinurile și alte cerințe viitoare în materie de sănătate. Common Pass necesită un smartphone și funcționează pe dispozitive Apple (prin intermediul aplicației Apple Health) și Android (prin intermediul aplicației CommonHealth). Autoritățile vor putea scana un cod QR încorporat în aplicație, care va verifica dacă o persoană este autorizată să călătorească. Se preconizează că va fi lansată în prima jumătate a anului 2022.

Common Pass

În noua lume care se construiește sub ochii noștri, Sindicatul Global nu dorește ca cetățeanul obișnuit să aibă dreptul de a călători liber fără a fi monitorizat îndeaproape pentru a se conforma noilor reguli sociale. Ei pretind că reducerea călătoriilor va ajuta mediul înconjurător și va rezolva problema schimbărilor climatice, dar acesta este doar un șiretlic pentru a distruge libertatea și drepturile individuale. În realitate, ei vor ca omenirea să fie blocată într-o rețea de supraveghere care poate urmări fiecare mișcare și, în cele din urmă, fiecare gând!

Angajatorii vor face în cele din urmă dificilă munca fără dovada vaccinării. În plus, magazinele, sălile de concerte și de sport, restaurantele, muzeele și parcurile ar putea, de asemenea, să solicite în curând un instrument precum Common Pass pentru a face cumpărături de strictă necesitate și pentru a avea acces la divertisment și agrement. Dar lucrurile nu se opresc aici.

Recunoașterea facială, camerele termice și dispozitivele biometrice portabile

Supravegherea, inclusiv utilizarea tehnologiei de recunoaștere facială, a fost din ce în ce mai mult utilizată de guvernele din întreaga lume sub pretextul combaterii răspândirii COVID-19. Încă din aprilie anul trecut, Amazon a început să utilizeze camere termice pentru a scana lucrătorii pentru a detecta febra și alte simptome ale coronavirusului. Companii precum Thermal Guardian și Flir au furnizat camere termice aeroporturilor, centrelor de sănătate, întreprinderilor, cazinourilor și chiar magazinelor alimentare pe tot parcursul plămădirii.

Thermal Guardian camera system

Planurile de urmărire a contactelor au eșuat în mare parte deoarece oamenii nu au cooperat, iar tehnologia nu era bine dezvoltată. Companii precum TraceSafe și Estimote au creat următorul val de instrumente de urmărire a contactelor sub forma unor dispozitive biometrice portabile. Dispozitivele de purtat de la Flywallet și Digital DNA vor păstra certificatele de vaccinare. Deocamdată, aceste noi dispozitive de supraveghere sunt destinate a fi purtate în afara corpului, dar scopul final este adoptarea pe scară largă a implanturilor corporale, așa cum este documentat în articolul meu Internet of Bodies.

TraceSafe

Cu toate că au existat unele voci despre încălcările de confidențialitate pe care le-ar putea crea aceste tehnologii, acest lucru nu a împiedicat dezvoltarea sau implementarea lor de către guverne și companii din întreaga lume. Acest lucru nu este de bun augur pentru viitor, pe măsură ce transformarea digitală a societății continuă.

Estimote wearables

ID-urile digitale vor plasa toți oamenii în grila de supraveghere

Globaliștii au un mod amuzant de a poza în salvatori, în timp ce plănuiesc în secret subjugarea totală a umanității. O tehnocrație globală nu poate fi impusă fără sisteme de supraveghere robuste, fără implementarea pe scară largă a inteligenței artificiale și fără digitalizarea tuturor lucrurilor.

Impulsul pentru identificarea digitală crește într-un ritm mai rapid decât cursa de 100 de metri a lui Usain Bolt. Planul este de a lansa un sistem complet de identificare digitală (ID2020) care ar conține permise de conducere, pașapoarte, legitimații de muncă, carduri de acces la clădiri, carduri de debit și de credit, legitimații de transport în comun și multe altele.

Sub pretextul de a-i ajuta pe cei marginalizați și de a le proteja libertățile civile, tehnocrații despotici vor putea folosi ID-urile digitale pentru a controla accesul la guvern, finanțe, sănătate, călătorii și la orice serviciu în care ar fi necesară o legitimație pentru acces sau beneficii. Drumul către inițiativa ID2020 duce la fundațiile Bill & Melinda Gates și Rockefeller. Poate vă amintiți că ambele au fost co-sponsori ai Evenimentului 201, exercițiul de planificare a unei pandemii care a devenit realitate doar câteva luni mai târziu. Este o simplă coincidență faptul că aceste două fundații sunt forțele motrice din spatele planificării pandemiei globale, al vaccinării și al creării și aplicării ID-urilor digitale?

Sistemele de plăți digitale, monedele digitale globale și societatea fără numerar

Blockchain

Următoarea piesă de domino care va cădea, care va coincide cu o resetare economică globală planificată și coordonată, va fi adoptarea universală a plăților digitale și scoaterea în afara legii a numerarului.

Pandemia a avut rolul de a schimba rapid modul în care oamenii se gândesc la bani, în special la numerar. În martie anul trecut, Organizația Mondială a Sănătății a defăimat banii lichizi ca fiind un factor de răspândire a coronavirusului, iar utilizarea lor a fost restricționată în întreaga lume. De asemenea, în scurt timp a urmat și penuria de monede, ceea ce a dus la o schimbare dramatică către plățile digitale. Discuțiile și demersurile pentru implementarea monedelor digitale s-au accelerat, totul conform programului.

Înainte de pandemie, utilizarea numerarului era încă proeminentă în SUA, dar era deja în declin în China și în multe țări asiatice. Criza COVID-19 a oferit acoperirea perfectă pentru a accelera adoptarea plăților digitale în toate națiunile occidentale. Mulți sunt entuziasmați de banii digitali și de tehnologia blockchain din spatele acestora, crezând că aceasta va fi cheia descentralizării și a unei supravegheri mai reduse din partea băncilor centrale. Cu toate acestea, istoria a dovedit că elitele tind să stabilească un control mai mare asupra economiilor pe măsură ce societățile se îndepărtează de moneda fizică.

Deși tehnologia blockchain și criptomoneda pot oferi inițial libertate financiară și anonimat prin produse precum BitCoin, în cele din urmă elitele bancare și partenerii lor tehnocrați vor găsi o modalitate de a recâștiga controlul. Rezerva Federală a propus deja un nou FedCoin care amenință să centralizeze moneda digitală cu capacitatea de a urmări și/sau de a interzice tranzacțiile. Atacurile asupra criptomonedelor sunt în creștere, deoarece guvernele, companiile de carduri de credit și mega-corporațiile au interzis utilizarea lor. Marii giganți tehnologici, precum Facebook și Google, s-au unit pentru a interzice reclamele la criptomonede. Cu toate acestea, Facebook (care deține date de la miliarde de persoane) a anunțat că va lansa noua sa criptomonedă rebranduită, numită Diem, în cursul acestui an.

Diem Payment System

În plus, mai multe țări și bănci au emis monede digitale ale băncilor centrale (CBDC), care amenință să distrugă sistemul financiar independent și anonim creat prin tehnologia blockchain. Odată ce aceste eforturi ale guvernelor, băncilor centrale și mega-corporațiilor vor lua amploare, nu va trece mult timp până când BitCoin și alte criptomonede vor fi ținta extincției. Cei care le posedă ar putea fi dați în judecată, incriminați și excluși din sistemele financiare, la fel ca cei care au piratat muzică în prima parte a secolului.

Războiul împotriva terorismului a pregătit terenul pentru supravegherea globală

Free Julian Assange

Un rezultat semnificativ al războiului împotriva terorismului a fost apariția "statului de supraveghere". Vândute inițial ca o modalitate de urmărire a teroriștilor, guvernele au îndreptat curând aceste tactici împotriva cetățenilor lor, așa cum au dezvăluit denunțătorii Edward Snowden și Julian Assange și prin intermediul unor legi precum Patriot Act (pe care președintele ales Joe Biden s-a lăudat că l-a scris) și National Defense Authorization Act (NDAA). A dat naștere chiar și Departamentului pentru Securitate Internă al SUA (DHS), o agenție guvernamentală complet nouă, concepută pentru a monitoriza teroriștii cunoscuți și "potențiali" și pentru a preveni viitoarele atacuri teroriste. Cu timpul și cu avansul tehnologiei, statul de supraveghere începător de la începutul anilor 2000 a crescut exponențial și s-a transformat în monstruosul stat polițienesc de biosecuritate care se conturează acum.

Ceea ce a început ca instrumente de supraveghere cu ochi de vultur pentru ca armata să urmărească și să monitorizeze "teroriștii" din străinătate a fost adaptat acum pentru a fi utilizat în produse de consum cotidian, cum ar fi camerele de supraveghere pentru bone, smartphone-urile, ceasurile inteligente și vehiculele. Utilizarea camerelor de trafic și a camerelor de supraveghere a explodat în anii care au urmat după 11 septembrie 2001, până în punctul în care SUA și China împreună dețin o cameră de supraveghere la fiecare patru persoane. Se preconizează că în 2021 se va ajunge la implementarea la nivel mondial a peste un miliard de camere.

Biometric verification

DHS se așteaptă ca până în 2022 să dispună de date biometrice, inclusiv ADN și scanări ale feței, amprentelor și irisului a cel puțin 259 de milioane de persoane. DHS utilizează un software bazat pe cloud numit Homeland Advanced Recognition Technology (HART), găzduit de Amazon Web Services, pentru a "face posibilă confirmarea identității călătorilor în orice moment al călătoriei lor", potrivit fostului secretar Kevin McAleenan. Posibilitățile de utilizare a acestui software pentru a limita drepturile și libertățile individuale sunt uluitoare. Potrivit Electronic Frontier Foundation:

Înregistrările pe care DHS intenționează să le includă în HART vor răci și descuraja oamenii să își exercite drepturile protejate de Primul Amendament de a vorbi, de a se aduna și de a se asocia. Datele precum recunoașterea facială fac posibilă identificarea și urmărirea persoanelor în timp real, inclusiv în timpul protestelor politice legale și al altor întruniri. Alte date pe care DHS intenționează să le colecteze - inclusiv informații despre "modelele de relații" ale oamenilor și despre "întâlnirile" polițiștilor cu publicul - pot fi folosite pentru a identifica afilieri politice, activități religioase și relații familiale și de prietenie. Aceste puncte de date sunt, de asemenea, frecvent colorate de conjecturi și prejudecăți.

Northrop Grumman, unul dintre cei mai importanți antreprenori din domeniul apărării din SUA, a primit un contract de 95 de milioane de dolari pentru a dezvolta primele două faze ale sistemului HART în cadrul Biroului de gestionare a identității biometrice (OBIM) al DHS. Dar acesta este doar unul dintre numeroasele proiecte de supraveghere guvernamentală în curs de desfășurareproiectate pentru a spiona și a încorpora întreaga umanitate în baze de date biometrice.

Nu tehnologia este problema, ci oamenii din spatele ei

Tehnologia este pur și simplu un instrument folosit pentru a îndeplini o sarcină sau un obiectiv. De cele mai multe ori nu este nici bună, nici rea. Modul în care este folosită, cine o folosește și în ce scop determină, de obicei, beneficiul sau răul. Cu toate acestea, s-a dovedit de nenumărate ori că sistemele digitale sunt fragile, sunt predispuse la piraterie și conțin uși ascunse care pot fi folosite pentru a spiona utilizatorii. Deși tehnologiile discutate în acest articol promit confidențialitate și control individual, încrederea în cei care supraveghează dezvoltarea sau implementarea lor este o prostie. Cei mai mulți dintre cei implicați în crearea, implementarea, distribuirea și utilizarea acestor tehnologii au legături cu guvernele, entitățile globale, agențiile de spionaj și companiile de tehnologie de miliarde de dolari.

Toate aceste noi invenții sunt folosite pentru a crea un panopticon global, facilitându-le tehnocraților să controleze omenirea prin intermediul inovației tehnologice. Așadar, iertați-mă dacă nu mă entuziasmez în legătură cu inteligența artificială, realitatea augmentată, implanturile corporale și alte tehnologii care se dezvoltă rapid. De fapt, aceste vremuri moderne fără precedent mă fac să fiu nostalgic după telefoanele cu fir și faxurile cu fir.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE