Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bill Gates a fost prins în timp ce le spunea liderilor mondiali că este timpul pentru "liste ale morții" pentru a reduce populația globală VIDEO

Postat la: 26.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miliardarul globalist și entuziast al depopulării Bill Gates le-a spus liderilor mondiali că este timpul să folosească "liste ale morții" pentru a condamna la moarte oamenii obișnuiți, care respectă legea, pentru crima de a nu fi de folos elitei.

Aceasta este lumea brutală și criminală pe care Bill Gates și asociații săi de la Forumul Economic Mondial sunt hotărâți să o implementeze ca parte a marii lor resetări. Gates a devenit atât de arogant în ultima vreme, încât este fericit ca camerele de luat vederi să îl surprindă spunând cu voce tare părțile tăcute, comentează Planet Today.

Gates nu explică de ce nu putem plăti profesorii și permite oamenilor să-și trăiască viața în pace. De ce trebuie să fie una sau alta? La urma urmei, în trecut nu am avut nicio problemă în a plăti salariile profesorilor și în a le permite bunicilor noștri să se bucure de nepoții lor în anii lor de aur.

Dacă vă întrebați ce mai au în mânecă, merită să fiți atenți la ceea ce s-a întâmplat la G20 din Bali, Indonezia, la sfârșitul anului trecut. G20 este un summit la care participă liderii celor mai importante economii din lume și este un amestec de țări considerate "avansate" sau "în curs de dezvoltare".

Dincolo de sălile în care liderii politici mondiali stau și discută diverse probleme, există zeci de evenimente secundare în care se întâlnesc așa-numiții "demnitari".

De ce au fost prezenți la G20 Bill Gates și Klaus Schwab? Nimeni nu i-a votat. Mass-media mainstream declară că oricine pune această întrebare este un adept al teoriei conspirației. Dar este o întrebare absolut legitimă de pus.

În ceea ce-l privește, Gates folosește forumul pentru a-i instrui pe liderii mondiali că, în viitorul apropiat, vor fi necesare panouri ale morții pentru a pune capăt vieții persoanelor bolnave și bolnave din cauza "costurilor medicale foarte, foarte mari". Bineînțeles că "listele morții" ale lui Gates au legătură cu obsesia elitei globaliste pentru depopulare.

Planurile lui Bill Gates oglindesc limbajul folosit de Forumul Economic Mondial în ceea ce privește eutanasia și noua soluție diabolică a guvernului canadian pentru a rezolva problema inflației, a persoanelor fără adăpost, a criminalității în creștere galopantă și a penuriei de alimente - care se vor regăsi pe "listele morții" pentru cei inutili.

Regimul Trudeau spune că acum se oferă să plătească pentru a eutanasia persoanele care sunt "prea sărace pentru a continua să trăiască cu demnitate". Coborârea Canadei în barbarie nu ar trebui să fie o surpriză. Guvernul canadian a fost complet penetrat de WEF. Prim-ministrul Justin Trudeau și adjunctul său Chrystia Freeland sunt amândoi tineri lideri globali ai WEF care și-au vândut complet sufletul lui Klaus Schwab și viziunii sale pentru viitor., mai adaugă sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE