Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Biden l-a amenințat în 2016 pe fostul președinte ucrainean Poroșenko cu asasinarea, dacă va coopera cu Trump!

Postat la: 20.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scurgerile audio din 2016 arată că vicepreședintele de atunci, Joe Biden îl amenință pe fostul președinte al Ucrainei Petro Poroșenko cu asasinarea dacă acesta cooperează cu viitoarea administrație Trump.

Un raport al One America News Network (OAN) despre un apel telefonic înregistrat pe 16 noiembrie 2016 - la două săptămâni după victoria electorală șoc a lui Donald Trump împotriva lui Hillary Clinton - care dezvăluie vocea lui Biden ce l-a avertizat pe Poroșenko asupra colaborării cu Trump. Această înregistrare a fost distribuită și circulă pe rețelele de socializare.

„Acest lucru se apropie foarte, foarte mult de ceea ce nu vreau să se întâmple. Nu vreau ca Trump să ajungă într-o poziție în care crede că este pe cale să cumpere o politică în care sistemul financiar se va prăbuși și va fi căutat să verse mai mulți bani în Ucraina", i-a spus Biden fostului președinte al Ucrainei.

Scurgeri audio de la câteva zile după alegerile din 2016, înainte de învestirea lui Trump - Biden îl sună pe Poroșenko, pe atunci șef al Ucrainei, și îl amenință cu asasinarea dacă cooperează cu viitoarea administrație Trump. 

Link AICI.

- Rodney Howard-Browne (@rhowardbrowne) 16 iulie 2022

„Așadar se va gândi serios înainte de a deveni suficient de sofisticat pentru a cunoaște detaliile."
„Așadar, orice puteți face este să împingeți PrivatBank la închidere, astfel încât împrumuturile FMI să apară. Aș sugera cu respect că este extrem de important pentru securitatea dumneavoastră economică și fizică", a avertizat Biden Poroșenko.
OAN a rezumat apelul telefonic: „Cu alte cuvinte, Biden nu vrea ca Ucraina să mai ceară bani de la Trump. Acest lucru l-ar determina pe Trump să analizeze detaliile."
Apelul telefonic tulburător ridică întrebarea: ce anume despre Ucraina i-a fost atât de frică lui Biden că Trump ar putea afla ? Se ntreabă retoric One America News Network.

M.G.G.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE