Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asasinarea lui Tucker Carlson la Moscova a fost comandată de Serviciile Speciale ucrainene printr-un terorist rus VIDEO

Postat la: 28.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Forțele antiteroriste ale Rusiei au dejucat un atac terorist la Moscova dirijat și finanțat de Direcția Principală de Informații a Ucrainei. Celula teroristă a fost operată de „agenți ucraineni" cu scopul de a efectua un atac asupra jurnalistului american Tucker Carlson în timpul vizitei sale la Moscova.

Teroristul arestat a mărturisit complotul și a oferit detalii. Pentru efectuarea atacului, el a fost dotat cu DEI (dispozitiv exploziv improvizat). El ar fi fost însărcinat să instaleze dispozitivul exploziv sub vehiculul lui Tucker Carlson în parcarea subterană a hotelului Four Seasons, unde jurnalistul a fost cazat în perioada 1-8 februarie.

În interogatoriul său, Vasiliev Piotr Alexeievici a relatat că a primit instrucțiunile și locația dispozitivului exploziv, dar că a fost arestat înainte de a comite atacul, iar apoi a fost forțat să mărturisească după ce a fost reținut. El a mai menționat că agenții ucraineni i-au promis 4000 de dolari pentru executarea cu succes a sarcinii.

Tucker Carlson a vizitat Moscova la începutul lunii februarie pentru a-l intervieva pe președintele rus Vladimir Putin. Fosta gazdă Fox News a dezvăluit că, în urmă cu trei ani, administrația Biden i-a spionat ilegal mesajele sale private și le-a scurs către presă pentru a-l împiedica să-l intervieveze pe Putin. Celebrul jurnalist a mai spus că este „destul de sigur" că au făcut același lucru și luna trecută, dar a decis să meargă oricum la Moscova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE