Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anchetă de moarte suspectă la Arestul Central

Postat la: 26.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat arestat preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor a murit, marţi dimineaţă, în camera Centrului de Reţinere şi Arestare nr. 1, a anunţat Poliţia Capitalei.

"În jurul orei 5,00, poliţiştii aflaţi în serviciu la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 au fost informaţi de către o persoană privată de libertate că bărbatul care se află în aceeaşi cameră cu el nu mai respiră. Personalul medical a intervenit şi a fost solicitat şi un echipaj de ambulanţă, care a declarat decesul bărbatului. El se afla în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din data de 20 martie 2019, în baza unui mandat de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor", se arată într-un comunicat al DGPMB. Pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE