Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Analiză: Digitalizarea este sfârșitul umanității?!

Postat la: 28.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ce s-ar petrece dacă am fi cu adevărat în punctul pe care îl indică săgeata din desenul cu cod de bare de mai sus? Sau, ar putea fi mult mai rău, am putea fi deja doar o mic punct al unui cod QR, care va veni curând și va domina totul. Codul QR a ajuns peste tot. În unele locuri nu poți deschide nici măcar ușa unei toalete fără să folosești un cod QR, descărcat mai întâi pe telefonul tău ‘inteligent'.

Nu există aproape niciun restaurant - oriunde în lumea occidentală - în care meniurile să nu fie încărcate pe un cod QR. Nu sunt luați în considerare cei care nu au un telefon inteligent, sau cei care nu vor să își folosească telefonul inteligent ca să nu fie invadați de coduri QR. În unele cazuri, atunci când aveți noroc, un restaurant ar putea să vă pună la dispoziție, drept „caracteristică temporară", un meniu tipărit, ori ospătarul ar putea fi suficient de amabil să folosească propriul său telefon smart pentru a vă arăta meniul.

Aceasta este „smartfonizarea" umanității. Este, de asemenea, o abrutizare a conștiințelor noastre și, în cele din urmă, a inteligenței noastre. Este probabil ca telefonul inteligent să fi fost inventat anume pentru a amorți în cele din urmă creierul societății. Pentru că ființele umane au tendința de a opta pentru confort, pentru căile cu rezistență minimă. Telefonul smart oferă toate acestea. Odată ce îl avem, devenim dependenți de el.

În urmă cu 20-30 de ani, încă trăiam fericiți cu telefonul fix de acasă, cu cabina telefonică de la colțul străzii. Nu ne lipsea nimic. Ceea ce avea să devină în cele din urmă telefoane smart, au fost introduse treptat drept telefoane mobile. La început erau de mărimea unei cărămizi, apoi au devenit din ce în ce mai mici, astfel încât puteau încăpea în buzunarul de la piept sau în poșeta unei doamne; nicio problemă. Un real confort.

Pe parcursul ultimelor două decenii, telefoanele inteligente au devenit din ce în ce mai subțiri, iar ecranele lor au devenit din ce în ce mai mari, semănând treptat cu un mic computer. Au început să aibă caracteristicile unui computer, puteau fi conectate la internet - internetul a devenit universal disponibil, nu numai în restaurante și magazine, ci și pe străzi, ba chiar și în păduri. Peste tot, sau aproape peste tot.

Telefonul mobil putea fi sincronizat cu computerul de acasă. Bingo! Erai conectat când mergeai și traversai străzile, când dormeai - sau când sărutai ființa iubită. Destul de invaziv. Nu credeți? Dar ce mai contează - este fantastic! Ai acces la contul tău de internet oricând și oriunde, ești „conectat" chiar și când dormi. Mergi pe stradă, fără să fii atent la pericolele din trafic, însă adânc pierdut în ecranul telefonului tău smart - cu efectele asemănătoare unui drog, provocând deja miriade de accidente, unele mortale.

Nu cu mult timp în urmă, atunci când călătoream în locuri străine sau inedite, aveam o hartă pentru a ne orienta. Acum nu mai este cazul. Sistemul de poziționare globală (GPS) îți spune cam peste tot poziția ta geografică pe pământ. Iar acum îl aveți și pe telefonul dumneavoastră inteligent. Generațiile mai tinere au pierdut complet - sau nu le-au avut niciodată - abilitățile de a citi o hartă.

Iar persoanele mai în vârstă, care iubesc confortul de a li se spune unde să meargă, își vor pierde din ce în ce mai mult capacitatea intelectuală de citire a hărților, devenind și mai dependenți și înrobiți de lumea digitală. Este o exagerare? Gândiți-vă la asta atunci când va fi nevoie să vă orientați într-un oraș străin - și aveți de ales între o hartă sau a vă consulta telefonul smart. Veți vedea, alegerea este ușoară. De ce? Pentru că nu mai este necesar să ne folosim celulele creie.rului. Avem la dispoziție telefonul smart și GPS-ul.

Creierele noastre sunt pregătite pentru robotizare - sau, mai adecvat spus, pentru „transumanism", un termen deja folosit de Klaus Schwab într-un interviu acordat televiziunii elvețiene franceze în 2016. Potrivit domnului Schwab, până în 2025 ar trebui să ajungem cu toții la acest nivel de „transumanism" - asta dacă vom supraviețui atât de mult timp. În condiții normale, am fi postat acest videoclip de două minute cu interviul. Însă a fost „suspendat", sau mai bine zis, cenzurat. Acum deja vedem cu toții în ce lume am ajuns să trăim.

Ca în orice altă situație, este necesar să conectăm niște puncte. Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează, este că acest confort de a lăsa un „creier" electronic, digital, să facă treaba în locul nostru, ne prostește. Ne direcționează creierul într-o lume digitală. Capacitatea noastră de a gândi în mod independent va dispărea din ce în ce mai mult, pe măsură ce ne predăm puterea creierului către digitalizare, algoritmi - și, în cele din urmă, către roboți care, treptat, vor avea stăpânire deplină asupra capacității noastre cerebrale. Deoarece este mai comod așa.

Odată ce punctele au fost conectate, veți vedea că totul este o strategie. Comunicarea prin scrisori a dispărut. Nici măcar e-mailurile nu mai sunt de actualitate. Prea banale. Există acum un întreg complex de corporații IT-digitale care controlează datele personale ale tuturor. Acestea lucrează mână în mână cu giganticul complex financiar care, controlat de BlackRock, Vanguard și StateStreet, se laudă cu active în valoare de aproximativ 25-30 de trilioane de dolari. Acestea dețin participații majoritare în toate mijloacele de producție și în toate industriile de servicii din lumea occidentală. Cele de mai jos servesc drept exemplu:

Complexul IT vă oferă „Facebook", care vă conectează cu întreaga lume, sau cu un număr de admiratori, la alegere. Aveți un mijloc de a le arăta CINE sunteți, adesea cu cele mai intime detalii - dacă doriți aceasta. Cu fotografii și povești personale. Totul este despre Eu-Eu-Eu. Complexul IT adoră asta. Algoritmii lor îți construiesc un profil din care nu vei mai putea scăpa. Niciodată. Chiar dacă într-o zi te vei decide să renunți la Facebook. Rămâi înregistrat pentru totdeauna. Sunteți proprietatea lor.

Datele tale vor fi stocate și, dacă vor dori, le vor folosi împotriva ta, până când moartea te va despărți de această tiranie digitală - sau probabil și dincolo de moarte. Twitter, Instagram, TikTok, WhatsApp, Snapchat, LinkedIn și oricum s-ar mai numi - urmează același principiu. Odată ce ești cu ei, devii proprietatea lor.

Comunicațiile tale personale dispar, atingerea caldă pe care o simți atunci când vorbești față în față cu un prieten, cu o persoană dragă, dispare. Acum dacă el/ea vrea să știe ceva despre tine, există platformele de comunicare virtuală. Este ca și cu mass-media. Doar că mult mai intim, mai personal și mai revelator pentru monștrii IT care controlează platformele de comunicare virtuală și, prin intermediul lor, controlează pe fiecare. Ei te cunosc mai bine decât te cunoști tu însuți. Sunteți „profilat", ca să spunem așa.

Fiind profilat, conștiința ta poate fi manipulată și condusă într-o anumită direcție - de exemplu, referitor la ce îmbrăcăminte este la modă, sau tendințele modei, sau referitor la obiceiurile alimentare. Dacă Bill Gates își vede de treburile sale, propaganda proiectată algoritmic ar putea în curând să pună mâna pe tine și să-ți îndoctrineze creierul, poate chiar în timp ce dormi, ca un „transuman", că îți PLACE gustul de insecte la grătar. Nu este o glumă. În Europa, există deja emisiuni întregi dedicate modului de preparare a insectelor, ca deliciu culinar. La urma urmei, japonezii, chinezii și alte popoare de pe acest glob mănâncă insecte și chiar le place aceasta.

Pentru cei care urmăresc să manipuleze conștiințele, diversitatea este mult prea complexă. Cei care au o gândire de tip alb-negru sunt bineveniți, deoarece sunt mult mai ușor de controlat. Să luăm drept exemplu culorile mașinilor. În ultimii douăzeci și ceva de ani puteai găsi pe drumurile occidentale aproape exclusiv mașini de culoare albă sau neagră - sau nuanțe intermediare. Culori precum roșu, albastru și galben erau rare.

Coincidență? Nu uitați că nu există coincidențe în lumea de astăzi. Totul este planificat. Un dealer auto mi-a spus odată: „aș putea să vă aduc o mașină roșie, dar este nevoie să o comand și s-ar putea să dureze câteva luni până la livrare". Apoi a continuat să explice motivul. Matricea globalistă iubește gânditorii în alb și negru.

Este vorba despre Marea Resetare - și de pregătirea acesteia - care direcționează conștiința umană către o gândire unidirecțională, sau către o Ordine Mondială Unică - O.M.U (One World Order - OWO). În cazul în care O.M.U. nu se va instaura - ceea ce este probabil și se speră - veți avea în continuare o lume multipolară, antrenată în gândirea uniformă.

Nu suntem departe de aceasta - corect sau fals, însă vom avea un răspuns. Orice nu știm pe loc, întrebăm pe Google... și vom primi un răspuns - corect sau fals - care ne scutește de gândire și de forma de a cerceta mai departe. Google este echivalentul răspunsurilor „direcționate"... toate uniforme, o imagine în alb și negru, precum cu moda sau culorile mașinilor. Poate că nu sunteți conștienți de asta, însă voi - sau noi - suntem deja „aranjați" (antrenați, pregătiți să optăm pentru ceva anume).

Așa că, nicio problemă. În curând, vom fi cu toții aliniați - pentru a gândi la unison. Următoarea etapă este introducerea simultană și lină a controlului conștiinței prin intermediul undelor 5G. S-ar putea să nici nu observați. Deoarece ați fost deja „aranjați" pentru asta, treptat și în liniște, dar într-un mod constant. Acum sunteți pe punctul de a tranzita de la un om la un „transuman" - datorită lui Klaus Schwab (WEF) și celei de a 4-a Revoluții Industriale, dar și consilierului principal al lui K. Schwab, israelianul Yuval Noah Harari.

Da, el, acela care a decis deja că cei mai mulți dintre noi vor ajunge niște mâncători inutili. Dacă nu ne oprim ACUM, s-ar putea să aibă dreptate. Pentru că, odată cu debutul celei dea 4-a Revoluții Industriale, intrăm pe tărâmul Digitalizării totale, a orice. Treburile noastre zilnice vor fi făcute de algoritmi, sau de roboți. Cei care vor supraviețui, în următorii zece ani - Agenda 2030 a ONU sau Marea Resetare - vor putea deveni sclavi voluntari și bucuroși - fără să dețină nimic, dar cu un zâmbet etern de fericire absolută.

Toate acestea se pot petrece, într-adevăr, dacă rămânem impasibili, absorbiți de confortul nostru atât de minunat, confortul mediatizat non-stop. Știm că ceva nu este chiar în regulă - dar alegem să ne facem că nu vedem. Se numește disonanță cognitivă. Este o afecțiune psihologică care îi afectează pe oamenii care sunt speriați - și mai ales pe cei care nu vor să vadă realitatea - și care se tem să acționeze împotriva acestei impuneri monstruoase. Suntem expuși unei tiranii nelegiuite care ar putea să vină peste noi, mai devreme decât suntem dispuși să credem chiar și în cele mai negre coșmaruri ale noastre. Dar nu este prea târziu. Ne putem trezi.

De fapt, este stringent necesar să ne trezim. Pentru binele copiilor noștri. O datorăm generațiilor viitoare. Cultul malefic este urgent necesar să fie înăbușit, să fie făcută inutilă forța sa, oricare ar fi ea, puterea asupra a tot ceea ce se exercită cu bani, mulți, foarte mulți bani - trilioane și trilioane și mai multe trilioane de dolari, actuali sau echivalentul lor, însușiți cu ajutorul legilor făcute de un Sistem Matricial deținut de un Cult corupt. Sub actuala structură societală de lăcomie și control al conștiinței, în care dumnezeu este Banul - vom fi cu toții condamnați.

Însă ca așa ceva să nu se petreacă, este necesar să rezistăm înrobirii prin digitalizare. Chiar dacă va fi necesar să construim o societate paralelă. Începând cu modestie, cu mijloace care ne fac liberi și cu o concepție despre viață care are la bază de Pacea și Fericirea. Țările nordice europene, în special, și Occidentul, în general, sunt extrem de avansate în ceea ce privește digitalizarea banilor. Dacă această tendință nu este oprită, ne va conduce spre o „monedă digitală a băncii centrale" (CBDC) cu buton de pornit/oprit și care poate expira după bunul plac al guvernanților.

Autor: Peter Koenig

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE