Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Agenda globalistă 2030 promovată de Forumul Economic Mondial este pregătită pentru lansare în timp ce elita face ultimul pas spre controlul total

Postat la: 02.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Împingerea populației către un transport complet electric nu are nimic de-a face cu "salvarea planetei" de la iadul emisiilor și are totul de-a face cu controlul modului în care călătorim.

Vehiculele electrice nu sunt panaceul pentru curățarea mediului înconjurător pe care elita tiranică de stânga pretinde că îl reprezintă, deoarece acestea necesită literalmente violarea pământului pentru a obține ingredientele (litiu, în principal) pentru baterii - ca să nu mai vorbim de faptul că litiul este extras de copii săraci de culoare care muncesc ca niște sclavi pentru câțiva cenți pe zi.

De fapt, întreaga agendă "verde" se referă la control, nu la salvarea Mamei Pământ, deoarece ne cere să consumăm mai puțin și să ne bazăm mult mai mult pe gruparea în megaorașe unde elita puterii își poate impune voința asupra noastră. Individualismul este dușmanul lor; încrederea în sine este dezirabilă pentru ei.

La începutul acestei săptămâni, Forumul Economic Mondial (WEF), condus de corporații, a anunțat că liderii mondiali se vor reuni în cursul acestui an pentru a "accelera punerea în aplicare a Agendei 2030", un plan care nu are nicio responsabilitate, relatează The National Pulse.

Atât Organizația Națiunilor Unite (ONU), cât și WEF par să fie consternate de lipsa de progrese înregistrate în direcția ideologiei lor de "Mare Resetare" și a planului Agenda 2030, care este un succesor socialist al eșecului "Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului", a relatat publicația.

WEF, condus de inginerul german Klaus Schwab (al cărui tată a fost implicat în trecut în Partidul Nazist), a recunoscut că încercările anterioare de a pune în aplicare planurile lor au fost împiedicate de "eșecuri neprevăzute", cum ar fi pandemia COVID-19, efectele negative ale schimbărilor climatice și escaladarea costurilor alimentelor și combustibililor la nivel mondial din cauza conflictului din Ucraina.

Liderii mondiali și reprezentanții acestora au fost convocați pentru a "elabora strategii" și a accelera progresul a ceea ce WEF numește "probabil cel mai mare efort uman întreprins vreodată pentru a crea societăți pașnice, echitabile, egale și durabile".

Dar, din nou, nu vă lăsați păcăliți de limbajul înfloritor: Ei caută să aducă lumea sub controlul lor, astfel încât să trăim viziunile lor despre o "societate pașnică și dreaptă" - ceea ce va însemna să renunțăm la sistemele noastre democratice și să le cedăm toată puterea lor, micii minorități de elitiști mega-bogați care se imaginează ca niște regi-zei.

Departamentul pentru Afaceri Economice și Sociale al ONU a susținut că "[p]rin soluții practice care pot accelera progresul în ceea ce privește [Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite (ODD)] vor fi necesare de urgență".

Publicația notează în continuare: Cele șaptesprezece ODD care alcătuiesc Agenda 2030 au fost compilate pentru prima dată în 2015 și au fost aprobate de 191 de guverne ale statelor membre ale ONU, deși nu neapărat de publicul lor votant. Aceste "obiective" includ aspirații lăudabile, cum ar fi "eliminarea sărăciei" și eradicarea foametei în lume, printre obiective globaliste mai nefaste în domenii precum ideologia de gen și economia socialistă de stânga dură.

De la Davos 2o21, WEF a discutat în mod public despre modul în care aceste obiective pot fi utilizate pentru a realiza "marea resetare", în urma căreia oamenii obișnuiți ar putea să nu mai dețină nimic personal. WEF susține că acest lucru va crește fericirea în lume.

WEF acordă prioritate "participării civice" ca mijloc de a-și avansa planurile. Ei definesc această abordare ca fiind abordarea unor probleme precum "inegalitatea economică, disparitățile de gen, corupția și degradarea mediului". Și cum plănuiesc elitele să "rezolve" aceste probleme? Singurul mod de a face acest lucru este de a lua de la oamenii care au acumulat un anumit grad de bogăție și de a o redistribui altora care nu au făcut nimic pentru a o câștiga - socialismul clasic. Adăugați aspectul tiranic și veți obține o formă hibridă de comunism și socialism.

"În încercarea de a construi din nou mai bine", spune WEF, "societatea civilă propune noi modalități de a atinge ODD-urile și de a crea o lume post-pandemică mai bună".

Obiective mărețe, dar oamenii din întreaga lume ar trebui să ajungă să decidă singuri aceste lucruri, nu să le fie "planificat" viitorul de către o mână de ocupanți globaliști care se cred stăpâni pe univers.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE