ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Afaceri imobiliare între familiile Ciolacu și Grindeanu. Cine este intermediarul pentru casele construite la Timișoara

Postat la: 17.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Relația apropiată dintre președintele PSD Marcel Ciolacu și prim-vicepreședinte partidului Sorin Grindeanu include și relații de afaceri între cele două familii. O anchetă realizată de Rise Project arată cum a început afacerea în 2021, după ce conducerea partidului a fost preluată de Ciolacu.

Afacerea care leagă familiile Grindeanu și Ciolacu are sediul la Timișoara. Firma „Comuncas" a luat naștere în mai 2021, iar acționariatul său este împărțit între nepotul lui Marcel Ciolacu, soția lui Sorin Grindeanu și de un dezvoltator imobiliar cu un rol important în organizația PSD Timișoara.

Mihai Ciolacu (36 de ani), nepotul premierului, Mihaela Grindeanu (49 de ani), soția ministrului Transporturilor și Infrastructuri, și Alina Cionca, soția dezvoltatorului imobiliar Adrian Cionca, care este și prim-vicepreședintele organizației PSD Timiș, dețin împreuna firma are a cumpărat un teren și a construit 12 case, scrie riseproject.ro.

Adrian Cionca deține compania RPC Group, și ar fi construit aproximativ 1.800 de locuințe în ultimii 20 de ani. El a candidat în 2020 pe listele PSD pentru un loc la Camera Deputaților, dar nu a avut succes. Candidează pentru același post și la alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Pe terenul achiziționat la marginea orașului Timișoara au fost construite 12 case sub forma a 6 duplexuri. Fiecare dintre locuințe are o suprafață de câte 95 de mp și sunt vândute în prezent cu 185.000 de euro.

Agentul imobiliar care le vinde spune că, cel mai probabil, potențialii cumpărători nu știu că familiile celor doi lideri PSD au fost implicate în construcția caselor. Ancheta a dezvăluit și faptul că Marcel Ciolacu și-a împrumutat nepotul, Mihai, cu aproximativ 100.000 de euro în perioada înființării firmei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE