Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Acuzații grave: Biden a virat un miliard de dolari de la contribuabilii americani plătind la suprapreț pentru teste Covid chinezești

Postat la: 05.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toate controversele legate de ceea ce Joe Biden și familia sa au primit sub formă de plăți ilegale în numerar în timpul vicepreședinției sale sub Barack Hussein Obama sunt doar o picătură în comparație cu ceea ce "Biden și acoliții săi au furat" pentru a cumpăra kituri de "testare" Covid fabricate în China, sunt acuzatii recente referitoare la familia prezidențială.

Estimările variază de la 900 de milioane de dolari la 1,1 miliarde de dolari în ceea ce privește suma de bani pe care Biden a virat-o de la contribuabilii din Statele Unite pentru a cumpăra kituri de testare a coronavirusului Wuhan (Covid-19). Rapoartele indică faptul că Biden și acoliții săi au plătit 1 dolar pe kit de testare pentru 100.000 de kituri la un moment dat. Știm, însă, că doar 400 de milioane de kituri de testare Covid au fost achiziționate de către regim, primul lot fiind de 300 de milioane, urmat de alte 100 de milioane.

Matematica simplă arată că, la 1 dolar bucata, acest lucru nu ar fi trebuit să îi coste pe americani mai mult de 400 de milioane de dolari, deoarece cu cât se cumpără mai mult un produs, cu atât mai ieftin devine pe unitate, datorită reducerilor de preț la vrac. Ce s-a întâmplat cu celelalte 600 de milioane de dolari pe care Biden le-ar fi dat Chinei comuniste pentru aceste kituri de testare?

Se pare că regimul Biden a declarat public că a cheltuit 1,3 miliarde de dolari pentru 400 de milioane de kituri, care ar fi trebuit să coste 1 dolar pe kit. Dacă acest lucru este adevărat, atunci ce s-a întâmplat cu celelalte 900 de milioane de dolari? Site-ul Root for America a publicat un raport în care se afirmă că, în realitate, fiecare kit de testare, la un asemenea volum de achiziții, nu ar fi trebuit să coste mai mult de 50 de cenți pe kit, caz în care regimul Biden ar fi trebuit să cheltuiască doar 200 de milioane de dolari - rămânând 1,1 miliarde de dolari nejustificați.

De aici provine intervalul de 900 de milioane de dolari până la 1,1 miliarde de dolari, ceea ce ridică o mulțime de întrebări cu privire la ce s-a întâmplat cu restul de bani. A băgat în buzunar o parte din ei familia infracțională Biden? Legăturile corupte ale familiei Biden din Ucraina și China comunistă au primit și ele o parte? Cât de mult a primit personal "tipul cel mare", referindu-se la Joe Biden însuși, din această escrocherie?

"Cunoscând toată viața de corupție în care a fost implicat Biden... și laptopul lui Hunter Biden cu dovezi de infracțiuni, șantaj și mită... și dovada că Biden însuși este "the Big Guy"... și știind că Biden a acceptat 10 milioane de dolari din Burisma... și știind că congresmanul James Comer spune că ancheta comisiei sale arată că Biden a furat 40 de milioane de dolari ca vicepreședinte în mai multe afaceri... Se mai îndoiește cineva că Biden și familia infracțională Biden au primit toate sau o parte din această plată în plus de 900 de milioane de dolari până la 1,1 miliarde de dolari?", se întreabă Wayne Allyn Root.

"Poate că Big Guy a primit 100 de milioane de dolari ca un comision de 10%. Poate că i-a împărțit 50/50 cu compania chineză (care este, fără îndoială, deținută de PCC). Sau poate că Biden a păstrat pentru el tot miliardul de dolari din banii contribuabililor".

"Poate că acesta este unul dintre multele contracte guvernamentale pe care Biden le-a folosit pentru a jefui contribuabilii în ultimii 2 ani și jumătate. Poate că a furat zeci de miliarde. La urma urmei, el nu mai este vicepreședinte. Președintele Joe Biden este în liga mare acum!... Sau poate că, Biden este într-adevăr atât de prost și incompetent, încât pur și simplu a plătit în plus un miliard de dolari din banii contribuabililor dumneavoastră către China și PCC."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE