Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Abonată la contracte cu statul în timpul conducerii PSD și PNL. Au fost finanțate târguri tehnologice în India!

Postat la: 03.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Economiei a plătit din bani publici aproape 18 milioane de lei pentru participarea României la nu mai puțin de 14 târguri internaționale anul trecut. Este vorba de târguri de modă, turism, târguri tehnologice în marile orașe ale lumii, dar și târguri tehnologie în India!

Potrivit unui demers de desecretizare a modului în care s-au atribuit contractele de prestări servicii de-a lungul timpului, mare parte din contracte au mers către Xtra Expo SRL, scrie Gândul. Firma a înregistrat câștiguri colosale, astfel că din 2017 până în 2019, societatea și-a mărit cifra de afaceri de cinci ori! În anul 2019 firma a înregistrat o cifră de afaceri de 13.285.383 lei și un profit de 1.935.793 lei.

Xtra Expo SRL a obținut cele mai multe contracte de la Ministerul Economiei sub mandatele lui Dănuță Andrușcă și Niculae Bădălău (ambii de la PSD), dar la fel de „darnic" s-a dovedit și Virgil Popescu (PNL). Mai mult decât atât, ministerul Economiei a finanțat din bani publici târguri de modă în plină pandemie, prestator fiind tot XtraExpo. În perioada 28 februarie și 2 martie 2020 s-a desfășurat International Paris Fashion Week, pentru care statul a plătit 2.552.032 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE