Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Walter Zenga divorteaza de romanca Raluca: "N-o mai recunosc pe femeia care mi-a stat alaturi 14 ani"

Postat la: 07.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul italian Walter Zenga (60 de ani) a recunoscut, printr-o postare pe Instagram, ca nu mai formeaza un cuplu cu romanca Raluca (38 de ani), punand capat unei casnicii care dureaza de 14 ani.

Astfel, Zenga a confirmat zvonurile care au existat in ultimele luni privind racirea relatiilor dintre el si sotia sa, cei doi avand impreuna doi copii, Samira (11 ani) si Walter junior (8 ani).

"Ceea ce a aparut in ultime zile in mass-media, cu privire la divortul familiei Zenga, este adevarat! Nu mi as fi dorit ca eu si sotia mea sa ajungem in acest punct, insa viata este plina de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasa loc de alte interpretari. Eu si sotia mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din pacate relatiile dintre noi s-au racit, atat datorita distantei dintre noi, creata si din cauza jobului meu de antrenor dar si pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alaturi timp de 14 ani de casnicie. Sotia mea este schimbata radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum incolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a intors cumva impotriva noastra... Din respect pentru copiii nostri nu va pot oferi prea multe detalii, cu atat mai mult cu cat am depus deja actele pentru divort la Curtea de Apel din Dubai. Sper si va rog sa imi respectati intimitatea si sa lasam viata sa isi urmeze cursul firesc", a scris Zenga pe Instagram.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE