Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viaţa tumultoasă a lui Boris Johnson: Premierul britanic a avut si are relaţii extraconjugale, aventuri, numeroase scandaluri

Postat la: 01.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actualul premier al Marii Britanii, este un personaj controvesat. Dincolo de multe decizii politice pe care le ia şi care pe mulţi îi nemulţumesc, Boris Johnson a avut şi are în continuare o viaţă personală tumultoasă, marcată de multe relaţii extraconjugale, copii cărora le-a piedut numărul şi multe neadevăruri pe care le-a lăsat să ajungă la public.

Acum, Boris Johnson în vârstă de 56 de ani se află din nou în centrul unui scandal sexual: Jennifer Arcuri, o afaceristă americană despre care s-a speculat că ar fi fost amanta politicianului, a povestit cu lux de amănunte totul despre idila lor care a durat patru ani. Johnson şi Arcuri au fost iubiţi din 2012 până în 2016, când liderul conservator era primar al Londrei şi relaţia lor ar fi dus la un tratament preferenţial pentru afaceristă. Boris Johnson, care este cunoscut pentru aventurile sale romantice, ar fi avut o relaţie extraconjugală cu femeia de afaceri în vremea în care era căsătorit cu fosta soţie Marina, mama a patru din cei şase copii ai politicianului.

Boris Johnson s-a căsătorit cu iubita sa din facultate, Allegra Mostyn-Owen, în 1987, când amândoi aveau 23 de ani. Atunci ea descris ziua nunţii lor ca „sfârşitul relaţiei, mai degrabă decât începutul". Căsătoria celor doi a durat atunci cinci ani. Ea a fost de acord să divorţeze în aprilie 1993 şi doar 12 zile mai târziu, Johnson s-a căsătorit cu Marina Wheeler, deja însărcinată cu primul lor copil. Dar Allegra şi Johnson au rămas în relaţii bune. După 25 de ani de căsnicie, în 2018 Boris Johnson, a anunţat că divorţează de soţia sa, Marina Wheeler. Procesul de divorţ a fost intentat de soţia lui pe motiv că acesta ar fi înşelat-o. Boris Johnson este cunoscut pentru viaţa amoroasă tumultoasă. Premierul britanic are şase copii, patru cu fost soţie Marina, unul cu logodnica Carrie Symonds şi unul dintr-o relaţie extraconjugală cu o consultantă de artă, Helen Macintyre, care a fost voluntară la Primăria Londrei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE