Veşti proaste pentru femeile cu sânii mari: De ce răcesc mai grav şi au imunitatea mai slabă!
Postat la: 22.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Un studiu realizat de cercetătorii polonezi care doreau să afle impactul social şi modul cum sunt relaţiile afectate de mărimea sânilor a ajuns la o concluzie surprinzătoare.
Potrivit oamenilor de ştiinţă, femeile cu sâni mai mari suferă de răceli mult mai grave, având infecţii respiratorii de două ori mai mari decât cele cu piepturile mai puţin generoase. Femeile cu cupe F aveau răceli, tuse şi nas înfundat care au durat, în medie, peste 8 zile, în timp ce cele cu cupe AA s-au confruntat cu aceste simptome doar 4 zile - adică jumătate perioada de boală pentru răceală sau gripă.
Cercetarea poloneză a fost publicată în revista Archives of Sexual Behavior, potrivit csid.ro. Datele şi măsurătorile culese de la 163 de femei tinere, care nu erau însărcinate, nu alăptau şi nu se aflau sub vreun tratament medicamentos au arătat, de asemenea, că posesoarele celor mai mari sâni naturali aveau de până la 56 de ori mai multe şanse de a lua antibiotice.
Fiecare dintre femei a fost chestionată cu privire la gravitatea răcelilor, gripei şi a altor infecţii respiratorii de care au suferit în ultimii trei ani. Cercetătorii s-au bazat pe datele de sănătate declarate de participante, acestea fiind în majoritate studente şi provenind din diverse colţuri ale ţării. Mărimea sânilor a fost legată direct de infecţiile respiratorii şi s-au analizat două dintre componentele lor: durata medie a bolii şi frecvenţa consumului de antibiotice, ceea ce indică faptul că femeile cu sâni mai mari au prezentat episoade mai lungi de boli respiratorii şi au luat mai frecvent antibiotice.
Ipoteza cercetătorilor este că femeile cu sânii mai mari suferă de mai multe răceli deoarece grăsimea din sâni slăbeşte sistemul imunitar, îngreunând recuperarea de la infecţii. Oamenii de ştiinţă consideră că hormonul leptină, care este produs în ţesutul gras şi afectează sistemul imunitar, ar putea fi motivul din spatele acestuia. Studiul a mai arătat că femeile cu sânii mari au risc crescut de a dezvolta cancer mamar sau diabet din cauza ţesutului fibroglandular mărit şi a ţesutului adipos.
În schimb, nu s-a putut stabili o legătură directă între infecţiile digestive şi mărimea sânilor. Studiul a stabilit că nu există o legătură între mărimea sânilor şi capacitatea de a produce lapte şi nici că femeile cu sânii mari ar produce o cantitate mai mare de hormoni sexuali. Etalonul folosit a fost o femeie de 167 cm înălţime, 60 de kg şi o circumferinţă a bustului de 86 cm. În a doua parte a studiului au fost implicaţi 194 de bărbaţi, rugaţi să evalueze aspectul fizic al femei în funcţie de mărimea şoldurilor şi a sânilor. Percepţia generală a fost că femeile cu şolduri mari sunt mai fidele, în timp ce femeile cu bust generos au tendinţa să-şi înşele partenerii, nu prezintă încredere şi sunt considerate mai puţin inteligente.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Răsturnare de situație privind DOGE, departamentul creat cu dedicație pentru Elon Musk. Ce arată ordinul semnat de Trump
Ordinul executiv semnat de președintele Donald Trump privind înființarea DOGE, departamentul pentru eficientizarea guvernului ce urmează să fie condus de Elon Musk, arată două modificări majore față de ceea ce a fost anunțat în public.
-
Planul foarte ambițios al lui Donald Trump e legat de inteligența artificială. Investiții uriașe la orizont în SUA
Președintele SUA, Donald Trump, se implică în susținerea unor investiții de sute de miliarde de dolari realizate de sectorul privat pentru a construi infrastructură de inteligență artificială în Statele Unite.
-
O scrisoare găsită: Donald Trump se reinstalează la Casa Albă și descoperă epistola lăsată de Joe Biden
Proaspăt reinstalat în Biroul Oval redecorat, Donald Trump și-a început oficial noul mandat de președinte al Statelor Unite, semnând ordine executive și interacționând cu presa într-o conferință improvizată de aproape 50 de minute.
-
Prețul aurului a atins un nou maxim istoric! Cât a ajuns să coste un gram de aur
Gramul de aur s-a scumpit miercuri cu 2,0595 lei (0,49%), până la o cotaţie de 422,4014 lei, de la 420,3419 lei, cât anunţase marţi Banca Naţională a României (BNR), înregistrând din nou o valoare record.
-
Studiu revoluționar pentru bolile oftalmologice: Vederea ar putea fi redată cu ajutorul unei molecule sintetice
SO moleculă sintetică ce a fost creată în Italia s-a dovedit capabilă să "redeştepte" neuronii retinei pentru a ţine la distanţă bolile degenerative ale ochiului, conform unui studiu recent, care oferă o speranţă împotriva orbirii progresive.
-
Trump amenință forumul de la Davos: "Cu el, trebuie să te aștepți la orice!"
La Davos, toată lumea vorbește numai despre Donald Trump. Noul președinte american a depus jurământul în funcție pe Biblie și sub cupola Capitoliului din Washington chiar în momentul în care începea cel de-al 55-lea Forum Economic Mondial desfășurat în stațiunea din Alpii elvețieni.
-
„Soarele artificial" al Chinei tocmai a doborât recordurile de fuziune, generând plasmă timp de peste 17 minute
Tocmai ne-am apropiat cu un pas de energia curată, aproape nelimitată. Reactorul EAST (Experimental Advanced Superconducting Tokamak) a menținut plasmă supraîncălzită timp de 1.066 de secunde - mai mult decât dublu față de recordul său anterior de 403 secunde.
-
Semne cerești: Cum să vedeți alinierea celor sapte planete pe firmamentul nopții
Toate planetele din sistemul nostru solar se aliniază pentru a defila simultan pe cerul nopții. Acest eveniment ceresc extraordinar va vedea cerul presărat cu șapte planete vizibile în ceea ce se numește o mare aliniere planetară.
-
Dreptul SUA asupra Canalului Panama. Cum se poate declanșa un război cu China
Conform Tratatelor Torrijos-Carter din 1977, Canalul Panama constituie un patrimoniu inalienabil al națiunii centro-americane, fapt stipulat în Constituția Republicii Panama. Canalul nu poate fi vândut, transferat, ipotecat sau înstrăinat.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Porți un smart watch? Ai risc crescut de cancer din cauza unor substanțe toxice despre care companiile nu scot o vorbă
- 2.Noul Nostradamus a facut șapte previziuni înfricoșătoare pentru 2025
- 3.Un bărbat a trimis salivă de șopârlă pentru testarea ADN-ului dezvăluind frauda totală a afirmațiilor privind ascendența umană
- 4.Dacă nu ești atent vei transforma cafeaua într-o băutură otravitoare
- 5.O cercetare absolut surprinzătoare schimba total datele care se stiau pana acum despre cum poți trăi mai mult
- 6.Urmează să intrăm în Anul Șarpelui: 2025 va fi un an al transformărilor profunde
- 7.Încep pregătirile pentru unul dintre cele mai mari experimente globale. Ce presupune și ce vor să afle cercetătorii
- 8.Care e legatura dintre longevitate si cat de des respiri. Rezultatul este unul șocant dar argumentat stiintific
- 9.Mihaela Bilic face dezvăluiri: Ce conțin de fapt conservele de pește pe care le cumpără românii
- 10.Despre consumul de alcool în Vechiul Regat
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu