Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primele declarații după cununia civilă: "Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie"

Postat la: 13.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De astăzi, Valentina Pelinel a devenit Valentina Borcea, după cum chiar ea a mărturisit în cadrul primului interviu după cununia civilă cu celebrul afacerist. Fostul model a luat astfel în acte numele de familie a lui Cristian Borcea. Pe treptele de la Starea Civilă, cei doi au vorbit despre cum a decurs ceremonia, cine a plâns, despre locul în care își vor petrece luna de miere, sexul gemenilor, dar și când se vor căsători religios.

Întrebați cine a spus cel mai hotărât: "Da!", Valentina Pelinel a răspuns categorică: "Amândoi!". Cristian Borcea a vorbit și despre nuntă, după ce a ieșit de la Starea Civilă, însă, a spus că va spune la momentul potrivit data în care el și Valentina Pelinel își vor jura iubire și credință în fața Lui Dumnezeu.

"Cum să fie? Frumos. Nu ne-a tremurat mâna (n.r.: când au semnat actele), de ce să ne tremure?! (...). Părinții ne-au fost alături. (...). Eu aș vrea fetițe (n.r.: să fie gemenele). (...). Nu facem nicio petrecere, am fost doar să ne cununăm, să fim împreună. Asta ne-am dorit dinainte de a avea ei o problemă cu penitenciarele. Să ne căsătorim încă de când eram în penitenciar.

Cererea în căsătorie este și a fost planificată, gândită din momentul în care am întâlnit-o. Da, de atunci, a spus: «Da!». Veți afla la momentul potrivit (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Cine sunt nașii?»), deocamdată, nu sunt. Martorii - niște prieteni foarte buni. Au semnat niște prieteni foarte buni și apropiați nouă. (...).", a declarat soțul Valentinei Pelinel.

În legătură cu luna de miere, fostul acționar de la Dinamo a glumit și a spus că o vor face la "psihologie-psihiatrie"; în realitate, este vorba despre tratamentul pe care îl va urma sub stricta supraveghere a medicilor de la o clinică din Turcia. În cadrul interviului, el a mai mărturisit ce sfat a primit din partea tatălui său, dar și ce i-a spus soacra lui. Atât părinții săi, cât și cei ai Valentinei Pelinel au plâns de fericire când copiii lor s-au căsătorit civil.

"Cum să-mi spună? Am fost cu ea la control, cum să-mi spună? Da, deocamdată el e foarte gelos, e gelos și pe mine, el e cu mama lui și, pentru asta, doresc două fetițe, o fetiță, cel puțin.

Luna de miere o s-o facem la psihologie-psihiatrie. Plecăm mâine la Bodrum, avem opt zile acolo, unde o să urmez un tratament de toxi..., problemele pe care le am și, după aceea, vom veni în România. (...).

Da, tata mi-a dat sfatul: «Iubește și ține foarte mult la Valentina!», să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții. Hai să nu discutăm de nuntă și petrecere în momentul de față, până nu mă refac. Mama Valentinei m-a felicitat, m-a pupat și mi-a spus că este foarte fericită și îmi mulțumește că i-am făcut fata cea mai fericită din lume. (...). Au plâns și părinții mei, și ai ei în timpul ceremoniei civile. (...).", a mai spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au spus "da"! Vezi aici imagini LIVE de la cununieInvitați surpriză la cununie. Cine a venit -> https://goo.gl/yeYm25Cum a apărut Valentina. Toată lumea s-a uitat la burtica ei. Ce s-a văzut -> https://goo.gl/yeYm25Alina Vidican a izbucnit în lacrimi când a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată. Fosta soție a lui Borcea fost surprinsă într-un mall, s-a prăbușit și a început să plângă de tristețe: "E clar" -> https://goo.gl/L48Zuo

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE