ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Val de demisii la Kanal D. Prezentatoarea meteo a explicat motivul: "M-a făcut să pun pe hold"

Postat la: 14.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Kanal D, unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din România, se confruntă cu un val de demisii ale unor cunoscute jurnaliste. Astfel, după ce Simona Pătruleasa şi Silvia Ioniţă au plecat zilele trecute de la postul de televiziune Kanal D, prezentatoarea meteo Anca Ciota a decis și ea să renunțe.

Postul Kanal D a anunţat că Anca Ciota îşi doreşte să se dedice exclusiv proiectelor din online.

"Cred cu tărie în puterea online-ului şi de aceea mi-am şi dezvoltat în timp, organic, o comunitate foarte puternică. Îmi doresc să dedic mai mult timp acestor proiecte, să explorez mai mult tot ceea ce poate oferi spaţiul virtual, iar asta înseamnă timp şi dedicare. Există contracte pentru care ar trebui să plec mai des din Bucureşti şi din ţară, iar programul clasic de televiziune m-a făcut să pun pe hold unele proiecte şi mă gandesc că e momentul să schimb ceva. Îmi iau la revedere de la colegii mei, alături de care am evoluat atât de frumos, le mulţumesc mult telespectatorilor şi îi invit să mi se alăture în proiectele viitoare, pe paginile virtuale. Pentru mine urmează o perioadă cu emoţii frumoase, pentru ca Liam (n.r.-fiul vedetei) se pregăteşte să meargă la gradiniţă", a explicat Anca Ciota.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE