Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Văduva Neagră" milionară care a șocat Japonia. Chisako Kakehi va fi executată prin spânzurare

Postat la: 01.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Japoneza Chisako Kakehi, poreclită „Văduva Neagră", va fi executată prin spânzurare după ce o instanță a respins apelul formulat de avocații acesteia împotriva pedepsei capitale, relatează The Daily Beast.

Femeia în vârstă de 74 de ani și-a început seria de omoruri în urmă cu aproape un deceniu și jumătate, ucigând trei parteneri ai săi, printre care un bărbat cu care a fost căsătorită mai puțin de o lună în momentul comiterii crimei. Ea a recunoscut de asemenea că a încercat să ucidă un al patrulea amant dar că a folosit din greșeală o cantitate prea mică de cianură, substanța preferată de aceasta pentru comiterea crimelor. Bărbatul a murit ulterior de cancer.

Kakehi a fost condamnată pentru cele trei crime și de tentativă de omor în 2017. Anteriorii trei soți ai femeii au murit la rândul lor dar procurorii nu au pus-o sub acuzare pentru acele decese fiindcă nu au fost considerate suspecte la momentul respectiv. Deocamdată nu există planuri pentru a exhuma rămășițele acestora pentru efectuarea unor teste. Kakehi a lăsat un traseu de dovezi în urma sa, printre acestea numărându-se aplicațiile sale de dating în care stipula că orice compatibilități potențiale trebuie să fie în vârstă, fără copii sau cu probleme medicale.

Procurorii au găsit de asemenea la locuința acesteia cărți medicale cu paginile despre otrăvire marcate, urme de cianură și substanțe folosite pentru a masca substanța letală în mâncare și băuturi. Cele trei crime pentru care a fost condamnată aceasta au avut loc între 2007 și 2013, perioadă în care femeia a strâns o avere considerabilă de 9 milioane de dolari din moșteniri și asigurările de viață ale bărbaților uciși. Însă Kakehi a pierdut majoritatea banilor în investiții proaste pe bursă, potrivit presei japoneze.

Procesul ei care a durat 4 luni în 2017 a ținut cu sufletul la gură Japonia și i-a făcut pe mulți să se întrebe de ce aplicațiile de întâlniri nu au un algoritm care să prindă persoanele care încearcă să profite de parteneri bolnavi, în vârstă sau fără copii. Crimele sale au fost descoperite când urme de cianură au fost găsite în sângele ultimei sale victime. Poliția ordonase o autopsie suspectând în sfârșit că moartea atâtor parteneri ai femeii nu poate fi doar o coincidență. Avocații lui Kakehi au încercat să obțină comutarea pedepsei capitale, argumentând că aceasta suferă de demență. Judecătorul a respins cererea lor. Instanța nu a stabilit deocamdată o dată pentru punerea în aplicare a sentinței.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE