ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un tânăr de 24 de ani și-a cumpărat o insulă mai ieftină decât o garsonieră. Ce planuri are pentru zona nelocuită de ani buni

Postat la: 28.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În timp ce unii tineri nu reușesc să plătească nici măcar chirie, un bărbat de 24 de ani și-a îndeplinit visul de a avea propria insulă. Achiziția făcută de Oliver Russell pare o mină de „aur". A cumpărat insula din Finlanda cu doar 28.000 de euro. Însă, până la construcția casei de vis, va trebui să se obișnuiască cu ideea că acel loc nu a mai fost locuit sau vizitat de decenii.

Visul tânărului de 24 de ani este să-și construiască o casă pe insula acoperită de zăpadă, pentru a locui cu iubita sa, notează Business Insider. Conform sursei citate, insula din Finlanda i-a oferit tânărului ocazia de a-și îndeplini visul din copilărie, acela de a avea o locuinţă pe perioada verii în Finlanda. Insula are şi un nume, dar Oliver a refuzat să-l dezvăluie din motive de confidențialitate.

Orientat spre investiții, Oliver Russell obținut venituri şi din investiţii şi din cumpărarea şi vânzarea acţiunilor de la diferite companii, printre care Nvidia şi Tesla. Russell a vândut acțiunile Tesla în 2020, când valoarea lor a crescut cu aproximativ 300%, și a vândut majoritatea acțiunilor Nvidia în martie, înainte de a cumpăra insula, menționează sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE