Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un mire s-a căsătorit în aceeași zi cu sora miresei după ce aceasta a murit în timpul nunții

Postat la: 03.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O nuntă a luat o întorsătură morbidă după ce mireasa s-a prăbușit la pământ și a murit chiar înainte de finalizarea ceremoniei nupțiale. Mirele s-a căsătorit în cele din urmă cu sora mai mică a acesteia în aceeași zi.

Incidentul a avut loc pe 27 mai în satul Samaspur din nordul Indiei, iar nunta a fost între o femeie numită Surbhi și un bărbat dintr-un sat învecinat numit Mangesh Kumar. Cei doi făceau schimb de ghirlande de flori, tradiționale la nunțile din India, când Surbhi s-a prăbușit pe scenă. Un doctor s-a grăbit să îi acorde primul ajutor dar a declarat ulterior că femeia și-a pierdut viața din cauza unui infarct.

Însă festivitățile au continuat cu o altă mireasă. În timp ce trupul neînsuflețit al lui Surbhi a fost depus într-o altă încăpere a locuinței, ceremonia nupțială a continuat cu Nisha, sora mai mică a lui Surbhi. „Ambele familii au discutat și cineva a sugerat că sora mai mică să fie măritată cu mirele", a relatat Saurabh, fratele celor două femei. „A fost o decizie grea pentru familia noastră. O fiică zăcea moarta într-o cameră și nunta unei alte fiice era oficiată în cealaltă cameră", a declarat și unchiul celor două fete.

Aceasta este a doua instanță când presa din India a relatat în ultimele 30 de zile despre o „înlocuire" de ultim moment la o nuntă din această țară. În luna mai o mireasă din orașul Maharajpur s-a căsătorit cu un membru al cortegiului mirelui după ce acesta a fugit în timpul ceremoniei. Familia femeii a ales unul dintre domnișorii de onoare a mirelui pentru a-i lua locul acestuia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE