Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un medic de la clinica lui Gigi Becali rupe tăcerea si face dezvaluiri din interior despre ce se intampla de fapt acolo

Postat la: 03.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a investit într-o clinică ce oferă proceduri foarte moderne, spune Cristina Tănase, sora lui Florin Tănase. Tânăra dă exemplul electrochimioterapiei şi spune că clinica lui Gigi Becali este singura din România care oferă o astfel de procedură.

Acum câţiva ani, Gigi Becali s-a hotărât să investească într-o clinică privată. Cristina Tănase susţine că patronul FCSB a investit sume serioase în aparatură medicală foarte modernă, care oferă proceduri unice în România. Sora lui Florin Tănase lucrează ca medic stomatolog la clinica lui Gigi Becali şi spune că are la dispoziţie cea mai modernă aparatură.

Cristina Tănase este primul medic angajat la clinica lui Gigi Becali, care oferă detalii din interior. Tânăra spune că oamenii cu diverse afecţiuni au acum ocazia să încerce proceduri care se aplică deja în Europa, dar care încă nu există în România: "Electrochimioterapia este o procedură care se face în toată Europa. La noi, în România, este singurul centru. De asemenea, CTC, analiza celulelor tumorale circulante. Se face la noi în laborator, iar preţurile, în comparaţie cu alte centre din Europa sunt acceptabile. Este o investiţie foarte mare", a spus Cristina Tănase pentru AS.ro.

Despre clinica lui Gigi Becali s-a scris că foloseşte şi proceduri care nu au nicio legătură cu medicina. Însă Cristina Tănase spune că aici se încearcă deja tipuri de tratamente care abia au început să apară în ţările foarte dezvoltate: "La noi în clinică este dezvoltată partea de medicină integrativă, mai ales pe partea oncologică, cu proceduri moderne, precum medicina hiperbară, care a luat mare amploare. Asta înseamnă oxigenarea suplimentară a organismului cu oxigen pur 100%, în interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferică de trei ori mai mare, care intră în celulele sanguine. Ajută puterea naturală a organismului de vindecare. Este o clinică dotată cu aparatură de ultimă generaţie".

În 2017, omul de afaceri din Pipera a decis să investească 15 milioane de euro într-o clinică în care să se trateze mai ales cei care au nevoie de tratament oncologic. Gigi Becali a decis ca aici să fie trataţi gratis bolnavii de cancer care nu au posibilităţi financiare şi nu-şi permit să plătească pentru tratament: "Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis... Se plăteşte, dar plătesc eu... E un spital la care plătesc eu", spunea Gigi Becali la începutul anului 2019. Patronul FCSB a avut grijă să atragă specialişti foarte valoroşi şi oferă salarii foarte generoase pentru nivelul din România. La clinica lui Gigi Becali, salariul unui medic poate atinge şi 4-5.000 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE