Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tzancă Uraganu a părăsit-o pe Lambada şi s-a însurat cu cea care ceruse ordin de protecţie împotriva lui

Postat la: 24.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tzanca Uraganul, cel mai în vogă cântăreț de muzică lăutărească, are probleme conjugale. Cunoscut în în lumea cântărților de manele drept Tzancă Uraganul s-a însurat cu femeia care ceruse un ordin de protecție împotriva lui. Pentru ea, manelistul și-ar fi părăsit fosta soție cu care are o fetiță.

Tzancă Uraganul a părăsit-o pe Lambada, fosta lui soție și și-a unit destinele cu solista Mădălina Miu. Cu toate că manelistul părea să fie un bărbat fericit alături de cea care i-a dăruit și o fetiță, lucrurile au luat o altă turnură după cee a căzut în mrejele brunetei Mădălina. Tzancă Uraganul a cunoscut-o pe Mădălina și s-a îndrăgostit iremediabil de ea. Ulterior, cei doi au decis să-și unească destinele. Într-o postare recentă, făcută pe conturile de socializare manelistul și Mădălina poartă aceeași verighetă.

În aprilie 2019, Mădălina Miu a cerut un ordin de protecție împotriva lui Tzancă Uraganul.Câteva zile mai târziu, însă, interpreta și-a retras cerea. Bruneta le-ar fi spus oamenilor legii că că agresiunea ar fi fost de fapt „un accident". „Reclamanta arată că nu dorește să fie emis ordinul de protecție împotriva pârâtului, întrucât s-a împăcat cu acesta, iar actul de agresiune reclamat, a fost urmarea unui accident", se arată în hotărârea instanței de la Judecătoria Ploiești.

Rlația dintre Tzancă și Mădălina durează de ceva vreme. Apropiații manelistului au mărturisit că manelistul avea de multă vreme o slăbiciune pentru brunetă. Acesta o lua pe Mădălina la diverse evenimente, iar relația lor s-a închegat în tot acest timp, scrie cancan.ro.

Unul dintre apropiații cuplului declara, la mijlocul lunii august, că relația celor doi este de invidiat. Mădălina nu lipsește de la concertele lui Tzancă Uraganul, iar el are grijă să nu îi lipsească nimic femeii din viața sa. Plus că celebrul manelist este recunoscut pentru faptul că nu este deloc zgârcit cu persoanele dragi care îi sunt mereu aproape, cu atât mai mult cu iubita sa, care nu îl scapă din ochi la absolut niciun concert.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE